Kadınlarda Neden Bıyık Çıkar? Bıyık Çıkmasını Önlemek İçin Doğal Yöntemler Neler?

Hormonal nedenlerden kaynaklanan vücut tüyleri birçok kadının başını ağrıtır. Özellikle yüz bölgesinde çıkan dudak üstü tüyleri kendimize güvenimizi zedeleyecek kadar rahatsız eder. Peki doğal olarak çıkan bıyıkları doğal yöntemlerle önlemek mümkün mü? İşte bıyık çıkmasını engellemenin yolları...

25.03.2019-10:27 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-10:54) Kadınlarda Neden Bıyık Çıkar? Bıyık Çıkmasını Önlemek İçin Doğal Yöntemler Neler?

Kadınlarda neden bıyık çıkar? Kadınlarda bıyık çıkmasını önlemenin yöntemleri nelerdir? Dudak üstü tüylerinden kurtulmanın püf noktaları nelerdir? Cevabı haberimizde.

ŞEKER YÖNTEMİ TÜYÜ AZALTIYOR

Geçmiş yıllarda ağda veya epilasyon gibi birden fazla yöntemler olmadığı için kadınların yüzlerindeki tüyleri almak için kullandığı basit yöntemlerden biri şeker yöntemiydi. Acı çekmeden pratik bir şekilde istenmeyen tüylerden sizde kurtulabilirsiniz. 

Nasıl yapılır? Çeyrek su bardağı kadar suyu tencerenin içine ilave edip ardından 2 su bardağı şeker ve yarım limonun suyunu ekleyin. Karışımınız kaynamaya başlayınca tencerenin altını kısın. Yaklaşık 5-6 dakika kaynadıktan sonra ocağın altını kapatıp soğumaya bırakın. Tüylerinizin olduğu kısma bebek pudrası veya mısır nişastası uyguladıktan sonra macun kıvamına gelen karışımızı sürüp bir bez parçası ile tüylerin çıkış yönüne doğru çekin.

MERCİMEK VE BAL KARIŞIMI

Ciltteki ölü derilerden kurtulmaya yardımcı olan mercimek yöntemi aynı zamanda istenmeyen tüylerden kurtulmaya da yardımcı oluyor.

Nasıl yapılır? Bir avuç mercimeği öğütüp, macun kıvamına gelene kadar bal ile karıştırın. Macunu bıyıklarınızın üstüne sürüp  dakika bekletin. Bu yöntemi haftada 1 kere uygulayın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için Sayfayı Aşğaı Kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal