İspanyol Paça Pantolonlar Nasıl Kombinlenmeli? Sadece Uzun Boylu Kadınlar Mı Tercih Etmeli?

Bacak boyunu uzun, bel bölgesini de ince gösteren ispanyol paça pantolonlar her sezonun vazgeçilmez parçası. Her kadının gardrobunda en az bir tane bulunan bol paça pantolonlar nasıl kombinlenmeli? Topuklu ayakkabılarla birlikte kullanılan ispanyol paçalar havalı bir görünüm kazandırıyor.

27.03.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-12:01) İspanyol Paça Pantolonlar Nasıl Kombinlenmeli? Sadece Uzun Boylu Kadınlar Mı Tercih Etmeli?

Şıklığın en mühim adımı kombini doğru yapabilmektir. Tek bir yanlış parça ile tüm kombininizi alt üst ediyor olabilirsiniz. Bu sebeple sizler için hazırladığımız bol paça pantolon kombin önerilerini göz ardı etmeyin.

 

BOL PAÇA KOMBİN ÖNERİLERİ


- Bol paça pantolonunuz koyu renkse mutlaka açık renk bluzla kombin etmeye çalışın. Ayrıca bu tarz bir kombin yaparken üst parçayı pantolonun içine sokmayı da ihmal etmeyin.
- Ofis ortamında bol paça pantolon ile ofis şıklığı yaratmak isterseniz düz bir bluz ve blazer ceket tamamlayıcınız olmalıdır.
-Yüksek bel bol paça pantolon ile kısa denim ceket kullanarak olduğunuzdan bir hayli daha uzun boylu görünmeyi sağlayabilirsiniz.
-Spor kombinler seviyorsanız bol paça kot pantolon ve baskılı tişört kombini tam size göre. Bu cool görünümü spor ayakkabı ile tamamladığınızda günlük yaşamda tarz görünmeyi başarabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal