Bebeksi Cildin Sırrı Bol Su İçmekten Geçiyor!

Pürüzsüz ve canlı bir ten bütün kadınların hayalidir. Hem sağlıklı hem kusursuz olmanın sırrı evvela içten bakımla mümkün. Bol su içmek bir çok hastalığı önlediği gibi cilt bakımında da inanılmaz etkiye sahip.. Bunun yanı sıra yapılması gerekenleri güzellik meraklıları için derledik.

27.03.2019-11:04 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-10:52) Bebeksi Cildin Sırrı Bol Su İçmekten Geçiyor!

Kusursuz bir cilde ulaşmak sandığınız kadar zor değil. Sadece doğru ve istikrarlı sürdürmeniz gereken güzellik rutininizi ihmal etmemelisiniz. Bol su içmek başta olmak üzere yapmanız gereken tüm bakım önerilerini sizler için derledik.

BOL BOL SU İÇİN

Su içmek cilt sağlığı için çok önemlidir. Uzmanlar, sağlık açısından bir engel yoksa günde 2 litre su içilmesi gerektiği konusunda uyarıyor. Çay ya da kahve, su yerine geçmiyor. Bu nedenle cildinizin sağlıklı görünmesini istiyorsanız bol bol su içmeye özen göstermelisiniz. 

NEMLENDİRİCİ KREM KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN 

Nemlendirici krem kullanmak vazgeçilmezleriniz arasına girmeli. Nemlendirici krem cildi yaşlanma etkilerinden korumaktadır. Bu nedenle krem kullanmayı asla ihmal etmeyin. 

SİGARADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN 

Sigaradan kesinlikle uzak durmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra kafein, içki gibi alışkanlıklarınız da varsa derhal bırakmalısınız. Bunlar cildin DNA'sını bozarak cilde zarar vermektedir. 

EGZERSİZ YAPMAYI İHMAL ETMEYİN 

Spor ya da egzersiz yapmak nasıl ki vücut sağlığı için önemliyse cilt sağlığı icçin de oldukça önem taşımaktadır. Ancak cilt sağlığı için sporun ve egzersizin kapalı spor salonları yerine açık havada yapılmalıdır. 

GÜNEŞ KREMİ KULLANIN 

Güneş kremini yalnızca yazın kullanıyorsanız hata yapıyorsunuz demektir. Güneş kremlerinizi yaz- kıi demeden her mevsim kullanmalısınız. Bunları seçerken kimyasal filtrelere ilave olarak fiziksel filtre de olmasına dikkat etmeye özen gösterin.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal