Işıltılı Makyaj İçin Yapılması Gereken Adımlar

Serenay Sarıkaya’nın makyajında olmazsa olmazları düşündüğünüzde akla gelenler nemli, parlak ve ışıltılı cilt makyajı.

03.12.2018-14:02 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-13:56) Işıltılı Makyaj İçin Yapılması Gereken Adımlar

Serenay Sarıkaya’nın makyajında olmazsa olmazları düşündüğünüzde akla gelenler nemli, parlak ve ışıltılı cilt makyajı. Makyajını minimal tarzlarda yapmayı tercih eden başarılı oyuncu geçtiğimiz gün paylaştığı fotoğrafla yine ışıltılı cildiyle resmen bir strobing dersi verdi. İşte Serenay’ın ışıldayan cildine sahip olmak için yapmanız gereken 5 adım:

Işıltılı Makyaj Bazı: Cildinizin ışığı göz alıcı bir şekilde yansıtmasını istiyorsanız ışıltılı makyaj bazlarını kullanmalısınız. Cilt renginize veya istediğiniz ışıltının tonuna göre kullanacağınız sedefli bazlar makyajınızı strobing’in ışıltılı havasına hazırlayacak.

Likit Highlighter: Işıltılı cilt konusunda makyajözlerin en büyük sırrı likit highilghter’ı değişik tekniklerle kullanmalarıdır. Siz de fondöteninize birkaç damla likit highlighter katarak ve yüzünüzün yüksek bölgelerine tampon hareketlerle yedirerek parlak bir cilde kavuşabilirsiniz.

Doğru Fondöten: Sezonun modası olan bu makyaj trendi için nemli bitişli fondötenler kullanmalısınız. Eğer cildiniz yağlıysa, bu ürünleri iyi bir makyaj bazı ve transparan pudra yardımıyla kullanabilirsiniz

Saten Pudra: Makyajınızı sabitlemek istiyor fakat pudranın verdiği mat bitişten hoşlanmıyorsanız saten bitişli pudra kullanabilirsiniz.

Nemli Makyaj Sabitleyici: Makyaj sabitleyici spreyinizi nemli bitiş formüllerinden seçmeniz makyajınızın uzun süre bozulmadan kalmasını sağlayacaktır. Makyajınızı sabitlerken ferah bir ışıltı sağlayan bu ürünler aynı zamanda gün içinde cildinizin nem bariyerini koruyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal