2018-19 Kış Dönemi Güzellik Trendleri

Moda dünyası birbiriyle zıt kutuplara doğru ilerlemekte. Doğal görünümlü, minimal makyajlı ciltlere geri dönen bir tarzın yanı sıra simlerle güzelliğe renk katan ve pop renklerle yaratıcılığa kapı açan parçalar aynı kullanılıyor.

03.12.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-13:12) 2018-19 Kış Dönemi Güzellik Trendleri

Moda dünyası birbiriyle zıt kutuplara doğru ilerlemekte. Doğal görünümlü, minimal makyajlı ciltlere geri dönen bir tarzın yanı sıra simlerle güzelliğe renk katan ve pop renklerle yaratıcılığa kapı açan parçalar aynı kullanılıyor. İşte 2018-19 Sonbahar/Kış moda trendlerinden bazıları:

Strobing: Cilde kattığı ferah görünüm, önümüzdeki sezon büyük dikkat çekecek. Göz pınarlarına sürülen inci beyazı, bakışlara enerjik bir görünüm kazandırıyor.

Kırmızı: Minimal ciltlerin güçlü yardımcısı kırmızı rujlar tüm ihtişamıyla hala aramızda.

Nostalji Saçlar: Nostaljik saç modelleri bir aksesuar görevi görüyor. Benzersiz modelleriyle görünümünüze farklı bir hava katan bu kesimleri denemek biraz cesaret gerektiriyor.

Pembe yanaklar: Spordan yeni çıkmışcasına parlayan pembe yanaklar makyajdaki yeni trendlerden biri. Şeftali ve sıcak pembe tonlarıyla bu doğal ve genç görünüm bu kışın en çok gördüğünüz trendi olacak.

Highlighter: Highligher gelecek sezonda makyajınıza ıslak bir etki katacak. İnci gibi parlayan ciltler için kendinden ışıltılı makyaj malzemelerini tercih edebilirsiniz.

Ton-Sür-Ton: Geçen sezona ait olan makyajdaki ton-sür-ton trendi, gelecek sezonda devam edecek. Sadece makyajınızla uyabileceğiniz bu trende saç renginizi de katabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal