İnce Telli Saçlar Nasıl Kalınlaşır?

İnce telli saçlar bazı kadınlar için zordur. Kolay elektriklenir ve hacimlerini koruyamazlar. Peki, ince telli saçlar nasıl kalın telli saçlara dönüşür?

28.08.2019-15:10 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-15:08) İnce Telli Saçlar Nasıl Kalınlaşır?

Hacim bir saçı gösteren şeydir. Ancak ince telli saçlarda bu kolay değildir. Kalın telli saçların özelliklerine sahip olmak için ince telli saçları olanlar bazı hususlara dikkat etmelidir.

İNCE TELLİ SAÇLAR NASIL KALINLAŞTIRILIR?

Saç kremi uygulamak saçların daha da ince gözükmesini sağlayacaktır. Saç kremli şampuanlar saça tam şekilde nüfuz ettiği için saçı aşağı çeker ve daha ince telli izlenime sebep olur. Saçlarınızı şampuanlarken saç diplerine masaj yapmak saçların ekstra dolgunlaşmasını sağlayabilir. Hacmi fazlalaştırmak için özel olarak tasarlanmış biçimlendirici ürünler uygulayabilirsiniz. Özellikle uygulanan şampuanlar dolgunlaştırıcı etkide olmalıdır. İnce telli saçlara yapılan düz fön saçları doğal olarak daha da hacimsiz izlenimi verecektir. Bir maşa ile saç uçlarınıza bukleler yapmak saçlarınızı daha havalı yapabilir. Saç maşanıza koruma spreyi sıkarak saçınıza zarar vermekten uzak durabilirsiniz. Saçınızı her zaman olduğu yerin tersine atmak saçın hemen daha hacimli ve kalın gözükmesini sağlayacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal