Siyah Kotun Rengi Solmaması İçin Nasıl Yıkanmalı?

Siyah kot pantolonları bir süre sonra rengi solar. Bu durumun önüne geçmek için çamaşır yıkarken yaptığımız alışkanlıkları değiştirmek gerekir.

28.08.2019-14:42 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-14:39) Siyah Kotun Rengi Solmaması İçin Nasıl Yıkanmalı?

Siyah kotların rengi solmaması için kaç derecede yıkanacağı, hangi programın kullanılacağı gelen en büyük sorulardandır. İşte, siyah kota dair yıkanma detayları...

SİYAH KOTLAR NASIL YIKANMALI?

Siyah kot yıkarken, onları ters çevirmeniz gerekir. Bu renklerin daha uzun zaman muhafaza etmesine, korunmasına destek olacaktır. Çünkü suyun ve deterjanın etkisi çoğu vakit renklerin solmasına sebep olur. Siyah kıyafetleri başka koyu renkli çamaşırlarla yıkamak, giysilerin rengini muhafaza etmesine ve iyi gözükmesini mümkün kılmasının bir başka yoludur. Açık renk çamaşırlardan çıkan renkler koyu renklerin solup gitmesine sebep olur. Kotları soğuk suyla yıkamaya başlayın. Soğuk suyun çamaşırları iyi yıkamayacağını düşünebilirsiniz, fakat renklerin solmasının bir sebebi de ısıdır. Renkleri muhafaza etmek için yıkama sıcaklığını olabilidiğince düşük tutun. Rengin solmaması amacıyla siyah çamaşırlar için özel olarak yapılan deterjanlardan da tercih edebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal