İki Malzeme ile Bronzer Nasıl Yapılır?

Yüz hatlarını, elmacık kemiklerini belirginleştirmeye destek olan kozmetik malzemeler arasında popüler olan bronzerı evde sadece 2 malzeme ile yapmanın yollarını sizin için derledik.İşte güzellik rutininiz arasında yer alan makyajın vazgeçilmez ürününün yapımı.

14.05.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-10:56)

Son zamanlarda artan kozmetik malzemelerinin fiyatı sebebi ile fazla para harcamak yerine kendi makyaj malzemenizi evde yapabilirsiniz! Bilhassa makyaj ürünleri arasında son dönemlerde oldukça revaçta olan bronzerı evde yapmanın en basit yollarını derledik. İşte evde bronzer yapma tarifi.

2 MALZEMELERİ BRONZER 

2 malzeme ile evde kendi bronzerınızı hazırlayabilirsiniz. Yapımı bir hayli pratik olan bronzer tarifi ile kozmetik mağazalarında bütçenizin yarısını bırakmak yerine siz de evde kendi bronzerınızı yapabilirsiniz. Gerekli olan malzemeler ise kolonya ve kakao tozu.

EVDE BRONZER NASIL YAPILIR?

Evde bitmiş bir pudra kutusunu alkol yardımı ile iyice dezenfekte edin. Ardındann kabın içerisine taşmayacak biçimde kakao ile doldurun. Kakao ile doldurduğunuz kaba daha sonra iyice ıslanana kadar alkol veya kolonya sıkın. Bu karışımın donması için 2 saat kadar bekletin. Ardından üzerine ince bir peçete koyup sonra bronzerınızın çatlamaması için bir ağırlık koyun ve 2 gün kadar belettikten sonra bronzerınız hazır!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal