Cildinize Bulaşan Saç Boyasını Nasıl Çıkarırsınız?

Cildinize bulaşan saç boyası lekesi nasıl çıkar? Saç boyamak bir çok kadının sık sık yaptığı bakımlardan biridir. Ancak boyama sırasında cilde değen lekeyi çıkarmak için zorlanırız. Peki saç boyarken cildimize bulaşan boya lekesini nasıl kolay çıkarırız işte cevabı...

13.05.2019-17:18 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-17:02)

Cilde bulaşan saç boyası lekesi nasıl kolaylıkla çıkar? Saç boyarken elinize ya da yüzünüze değen lekeyi çıkarmak için püf noktalarını sizin için derledik.

SIVI BULAŞIK SABUNU!

Üç yemek kaşığı kadar kabartma tozu ve bir çorba kaşığı sıvı bulaşık sabununı iyice karıştırın. Bir bez ya da lif ile cildinizdeki boyalı yerleri silin. Daha sonra normal su ile durulayın.

KATKISIZ BEBEK YAĞI 

Pamuğu bebe yağına batırıp renk solana dek hafif ovarak sürün. Bebek yağı, en pratik ve en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Bu sebeple saç boyasını cildinizden kolayca çıkarır.

ÇOK İŞLEVLİ DİŞ MACUNU!

Bir diğer yol ise diş macunudur. Diş macunu ile cildinizdeki boya lekelerini kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken şey jel formunda olmayan bir diş macunu kullanmaktır. Macunu ince bir tabaka şeklinde, boya lekelerinin üzerine pamukla sürün. Eğer macun cildinize zarar vermiyorsa biraz bekleyin ve suyla durulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal