İç Çamaşırları Yıkarken Yapılan Hatalar!

Giysileri yıkadıktan sonra organize ederken zamandan nasıl tasarruf edersiniz? Giysilerin saklanması için vakum torbaları gerçekten bu kadar yararlı mı? Hassas kumaşları kurutmanıza ne yardımcı olabilir? Tüm bu soruların cevaplarını ve neyi yanlış yaptığımızı öğrenelim.

06.04.2019-14:51 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-14:25) İç Çamaşırları Yıkarken Yapılan Hatalar!

Çamaşır yıkarken, kuruturken ve sakladığında kötü görünmesini ve uzun ömürlü olmamasını sağlayan en popüler hatalar nelerdir? Gelin hep birlikte bakalım.

SPOR KIYAFETLERE YUMUŞATICI KOYMAYIN

-Pamuklu ve yünlü giysileri tersyüz etmeyin..Yıkamadaki diğer maddelerle sürtünmesi nedeniyle bu çamaşırlarda tüy bırakılabilir. Çıkarılması zor olabilir.

-İç çamaşırlar ve çoraplar için çamaşır torbası kullanmamak ... Hassaslar için bir çanta satın almak sadece zaman kazandırmaz, çamaşırları yıkadıktan sonra sıralamak zorunda da kalmazsınız, aynı zamanda bu hassas çamaşırlar kolayca eskimez ve yırtılmaz.


-Spor kıyafetlerini yıkarken yumuşatıcı kullanılması. Modern atletik kıyafetlerin çoğu, terin daha hızlı kurumasını sağlayan özel kumaşlardan yapılmıştır. Yumuşatıcılar, bu kumaş tipinin yeteneklerini olumsuz etkileyecek malzemenin üzerinde bir iz bırakabilir.

GÖMLEKLERİ ASKIDA KURUTUN

-Gömlekleri ve diğer kıyafetleri kurutmak için elbise askısı kullanmamak . Bu durumda, tahta askıları seçmelisiniz: giysiler şeklini kaybetmez, eskimez ve kırışıklıklar olmaz.


-Yün ve trikoların asılmas... Doğal esnek malzemelerden yapılmış giysiler bir masa veya düz bir yüzeyde kurutulmalıdır. Masayı korumak için altlarına naylon koyabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal