Hıçkırığı Durdurmak İçin Yöntemler

Hıçkırmaya başladıktan sonra durdurmak öyle kolay olmuyor. Hıçkırığı durdurmak için çeşitli yöntemler denense de en sık kullanılan nefesi tutmak gerekiyor. Peki hıçkırığı durdurmanın başka yolu var mı?

21.01.2019-17:12 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-17:43) Hıçkırığı Durdurmak İçin Yöntemler

Hıçkırmaya başladıktan sonra durdurmak öyle kolay olmuyor. Hıçkırığı durdurmak için çeşitli yöntemler denense de en sık kullanılan nefesi tutmak gerekiyor. Peki hıçkırığı durdurmanın başka yolu var mı? İşte detaylar...

NEREDE YAKALAYACAĞI BELLİ OLMAZ

Hıçkırığın sizi nerede ve ne zaman yakalayacağı belli olmaz. Belki bir iş toplantısında ya da iş görüşmesinde, belki de arkadaş ortamında, sinemada.  Hıçkırıktan kurtulmak için nefesinizi tutmak ve bırakmak,arkasaşınızın sizi korkutması gibi birçok yol denediniz. Peki ne yapmalısınız?

DÜŞÜNMENİN GÜCÜ

Bir sonraki hıçkırığa kadar oturun ve odaklanın, tahmin edin. Evet, gözleri kapalı tutun, bir sonraki hıçkırığı düşünmeye devam edin... ve düşünüyorum..düşünüyorum....ve sonra tatlı bir rahatlama. Bu yöntem temelde çok çabuk ve etkili hıçkırığın sona ermesine neden oluyor. Garip ve açıklanamaz bir şekilde işe yarıyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal