Hepsi Böyle Topluyor! Dünyaca Ünlü Yıldızların Saç Stili Trend Oldu

Son dönemlerde dünyaca ünlü yıldızlarda da sıkça gördüğümüz at kuyruğu modeli, iyice trend oldu. Günlük hayatta da rahatlıkla kullanılan bu modeli bakın kimler kimler tercih ediyor.

08.10.2019-12:10 - (Son Güncelleme: 08.10.2019-11:53)

Bir çok kadının en sık tercih ettiği model olmaktan çıkan at kuyruğu saç modeli, son zamanlarda pek çok ünlü isim tarafından oldukça sık kullanılıyor. Kylie Jenner, Hailey Bieber, Adriana Granda'nin sıkça tercih edilen bu saç modeli artık her yerde.

ÜNLÜLER TERCİH EDİYOR

1950 yıllarında kadınların kullandığı 'wifey' atkuyruğu, özünde klasik Amerikan ailelerindeki ''anne-eş' saçını simgeliyor. Günümüzde görünümü kişiye hem retro bir görünüm katıyor, hem de etrafına bir mesaj vermesini sağlıyor. Örneğin Justin Bieber ile geçen yıl sürpriz bir şekilde evlenen Hailey Bieber, evlilik ertesi çıktığı MET Galası'ndaki ilk kırmızı halı deneyiminde kullandığı atkuyruğu saç modeli ile oldukça dikkat çekmişti.

Genç milyoner ve son dönemlerin en popüler isimlerinden Kylie Jenner ise sevgilisi Travis Scott'ın film galasında aynı saç modelini tercih etmiş ve rapçi sevgilisini desteklemişti. 
 
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal