Büyük Göğüsler Nasıl Küçük Gösterilir?

Göğüs büyütme ameliyatları kadar göğüs küçültme ameliyatları da oldukça revaçta. Peki, ameliyatsız göğüs nasıl küçük gösterilir?

08.10.2019-11:01 - (Son Güncelleme: 08.10.2019-10:57)

Büyük göğüslüler dikkatleri göğüslerinden uzak tutmak isterler. Bu nedenle daha ufak olmasını isterler. İşte, göğüsleri küçük gösterme tüyoları...

BÜYÜK GÖĞÜSLER NASIL KÜÇÜK GÖSTERİLİR?

Beyaz veya açık renklerin aksine koyu renkler uygulayın. Koyu renkler büyüklüğü örtmeye destek olur, açık renkler göğüsüne dikkat çekebilir. İç çamaşır mağazasından bir küçültücü sütyen alabilirsiniz. Bu sütyenler, göğüsleri sıkıştırmak ve daha küçük izlenime sahip olmalarını sağlamak için özel olarak yapılmıştır. Göğüslerinizi bedeninize yakın tutmak için iki spor sütyeni kullanın. Spor sütyenleri ince olma ve iyi nefes alma meyilindedirler, bu nedenle iki tane giymek kolaydır, destekleyicidir ve büyük göğüs izlenimini küçük gösterir. Bol giysiler giymekten uzak durun. Bol giysiler, bedeninizi gizlemek yerine daha büyük gösterebilir. Özel biçimlendirilmiş giysiler yerine eğrilerinize uyan giysiler seçin. V yakalı üstleri kullanın. V yaka gözleri göğüslerinizden uzak tutar. Vücudu uzatan, boyunuzu vurgulayabilen dar boyunlu üstler kullanmaktan uzak durun.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal