Hamile Tesettür Giyim Trendleri

Hamile giyim mağazaları ve sanal mağazalar, gebe kadınlar için hamile tesettür seçeneği oluşturmuştur. Hamile tesettür elbise ve abiye modelleri nelerdir? Hamile tesettür giyim alınırken nelere dikkat edilmelidir? merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizin detayında...

26.04.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-12:56) Hamile Tesettür Giyim Trendleri

Tesettürlü hamile kadınların ortak sorunlarından biri de kendilerine uygun kıyafet bulamamak. Hamile tesettür elbise ve abiye modelleri nelerdir? Hamile tesettür giyim alınırken nelere dikkat edilmelidir? merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizin detayında...

Tesettürlü Gebe kadınların en büyük sorunu kendilerine uygun hamile kıyafeti bulamamaktı. Günümüzde sanal mağazacılıkta hem de giyim mağazalarında tesettür hamile giyimlerine ulaşmak kolaylaştı.

Hamileliğin ortalama 5 ve 6. aylarında hamile elbiseleri giyilmelidir. Anne ve bebeğin sağlığı için, gebelere uygun kıyafetler tercih edilmelidir. Özellikle pamuklu ve bambudan üretilen kıyafetler tercih edilmelidir. Hamile pijama ve gecelikleri, hamile tesettür giyim kataloglarında da mevcuttur.

HAMİLE TESETTÜR ELBİSE VE ABİYE MODELLERİ NELERDİR?

Kayık yaka ve degaje yaka jile, V yaka ve yuvarlak yaka elbise çeşitleri bulunmaktadır. Kış aylarında içe boğazlı body ya da balıkçı yaka uzun jile elbiseler bulunmaktadır.

Tesettür hamile giyimde pantolon, eşofman takımları ve taytlar en çok tercih edilen kıyafetler arasındadır.  Hamile kadınlar en çok gebe bel eklentisi olan esnek, fit pantolonlar, feraceler tercih etmektedir.

Tesettür tunik, tesettür abiye elbise, tesettür spor giyim ve ferace modelleri hamileler için özel tasarımlarla satışa sunulmaktadır.

HAMİLE TESETTÜR GİYİM ALINIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

 

Tesettür hamile giyimde en önemli unsur kumaşın kalitesidir ve pamuk dokuması olan ürünler tercih edilmelidir. Son zamanlarda en çok tercih edilen kumaş ise,  anti bakteriyel özelliği ile bambu kumaşlardan üretilen ürünlerdir.

Renk ve beden seçimlerine dikkat edilerek lohusa döneminde de kullanılabilecek elbiseler tercih edilmelidir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal