Hamile Kalma Pozisyonları

Hamile kalma ihtimalini arttırdığı düşünülen gebe kalma pozisyonları nelerdir? Senin de aklında bu soru varsa, hemen okumaya başlamalısın. Çünkü bu içerikte herhangi bir kesinliği olmasa dahi, bebek isteyen çiftlerin sıklıkla tercih ettiği birleşme alternatiflerini bulacaksın. İşte merak edilenler...

06.06.2018-16:16 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-15:56) Hamile Kalma Pozisyonları

Hamile kalma ihtimalini arttırdığı düşünülen gebe kalma pozisyonları nelerdir? Senin de aklında bu soru varsa, hemen okumaya başlamalısın. Çünkü bu içerikte herhangi bir kesinliği olmasa dahi, bebek isteyen çiftlerin sıklıkla tercih ettiği birleşme alternatiflerini bulacaksın. İşte merak edilenler...

1. MİSYONER POZİSYON

Bazıları misyoner pozisyonunun hamile kalmak için en iyi seçeneklerden biri olduğunu düşünür. Kadının sırt üstü yattığı, erkeğin ise kadının üzerinde olduğu bu pozisyonda, boşalma sırasında kadın sırt üstü yattığı için pelvise daha yakın bir penetrasyon oluşur. Böylece spermlerin yumurtaya ulaşması için daha fazla zamanı olur.

Ayrıca erkek ve kadının yüz yüze bakması sebebiyle de cinsel birleşme daha romantik bir hale gelir.

2. DOGGY POZİSYONU

Derin bir penetrasyon için köpek pozisyonu olarak da bilinen doggy pozisyonunu deneyebilirsin. Doggy stilinde sen dizlerinin ve ellerinin üzerinde dururken, partnerin arkanda olur. Sperm pelvise yakın bir yerde toplanır. Ayrıca doggy erkeklerin sevdiği pozisyonlardan biridir, erkeğin orgazm yoğunluğunu arttırır.

Cinsel ilişki bittikten sonra ise spermin yumurtalığa yerleşmesi için sırt üstü uzanman iyi olabilir.

3. BACAK OMUZA POZİSYONU

Eğer doggy pozisyonunu seviyor ama partnerinin yüzünü görebilmeyi istiyorsan, bu pozisyon tam sana göre! Sırt üstü yatıp, bacaklarını partnerinin omuzlarına koymalısın. Bu pozisyonu yatağın kenarında yatıp, partnerinin ayağa kalkmasını sağlayarak da yapabilirsin.

Bu pozisyonda bacaklarının yukarıda olmasının hamile kalma ihtimalini arttırdığı düşünülür.

4. YAN YATIŞ POZİSYONU

Yan yatış pozisyonu, çiftler için konforlu alternatiflerden biridir. Eğer stresli hissediyorsan, bu pozisyonu denemelisin. Pozisyon partnerinin spermlerinin pelvisine 90 derecelik bir açıyla yan yatmış bir şekilde girmesini sağlar ve hamile kalmak için doğru pozisyonlardan biri olur.

Ayrıca bu sadece hamile kalmak için değil;  birleşme ve sonrası için de romantik bir seçenektir.

5. BASKET POZİSYONU

Basket pozisyonu, çocuk olması için tercih edilen pozisyonlar arasındadır. Bu pozisyonda dik bir şekilde partnerinin kucağında oturman ve bacaklarınla belini sararak ilişkiyi devam ettirmen gerekir. Bu pozisyonun iyi tarafı, yumurtlama döneminde olduğunu fark ettiğin ve yatağın olmadığı herhangi bir zamanda partnerinle ilişki yapabiliyor olmandır. Böylece hamile kalmana elverişli olan zamanı kaçırmamış olursun.

6. MAKAS POIZİSYONU 

Makas pozisyonu için partnerinle yüz yüze dönüp, bir bacağını onun kalçası üzerinden geçirmen gerekir. Diğer bacağını ise onun bacağıyla makas olacak şekilde bırakabilirsin. Yüz yüze bakıyor olmanız sebebiyle daha romantik bir ortam yaratacak olan bu seçenek, hamile kalmak için tercih edilecek pozisyonlar arasında yorucu olanlardandır, söyleyelim.

7. TERS KOVBOY POZİSYONU

Son olarak, kontrolü eline almak isteyen kadınlar için en iyi seçeneklerden biri: Ters kovboy pozisyonu! Bu pozisyonda partnerin sırt üstü yatarken, sen onun üzerinde ve yüzün partnerinin ayaklarına dönük bir şekilde oturursun. Ters kovboyun çocuk yapma pozisyonlarından biri olmasının sebebi, diğer alternatiflerden tamamen farklı bir giriş şeklinin olmasıdır. Bu sebeple denemen faydalı olabilir.

Ancak partnerinin boşalmasından önce yer değiştirmeni öneririz. Çünkü sırt üstü yatıyor olmadığından spermin yumurtaya ulaşması zorlaşır, uyaralım.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal