Hamile Kadının Rüyada Çocuğu Olduğunu Görmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyayı gören kişinin çok temiz kalpli olduğuna, kimseye kötülük yapmadığına ve hiç kötülük beslemediğine, haset olmadığına delalet eder. Bunun yanı sıra bu rüyayı gören kişi kadın ise o zaman başka insanların günahını aldığına yorulur.

18.06.2018-14:49 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-16:11) Hamile Kadının Rüyada Çocuğu Olduğunu Görmesi Ne Anlama Gelir?

Hamile bir kadının rüyaları genellikle hayra yorumlanır. Çocuk görmesi veya kızı olduğunu görmesi her zaman olumludur.

RÜYADA HAMİLE KADININ ÇOCUĞUNU GÖRMESİ

Rüyada hamile olan kadının çocuğunu görmesi, eğer görülen çocuk erkek ise o zaman aile içerisinde bolluk ve bereket olacağına, kişinin hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sürekli olarak karşısına birden fazla kısmetlerin çıkacağına delalet eder.

RÜYADA KIZI OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyalar arasında en hayırlı sayılanlardandır. Rüya sahibinin hayırlarla, bereketle, güzellikle donatılacağının işaretidir. Bu rüya şerden, hasetten, kibirden ve böyle insanlardan uzak bir ömre delalettir ve halis kalpli insanlarla, haramsız malla, yalansız sözle, sıkıntısız bir hayat ile tabir edilir. Bu rüyayı gören kişinin ömrü huzurla, tebessümle, gönül ferahlığıyla geçer. Hayatta en çok arzu ettiği şeye kavuşur. Rüyada kızı olduğunu gören kişi bebek bekleyen bir anne adayıysa ve bebeğinin cinsiyeti belli değilse, bu onun kız çocuğunun olacağının habercisi olabilir. Fakat bu rüyayı yorumlarken kişinin psikolojisi de mühimdir. Çocuğu olmayan ya da çocuk özlemi içinde olan birisi için bu rüya bazen yanıltıcı olabilir ve bilinçaltının yansımasından ibaret kalabilir.

Eğer görmüş olduğunuz çocuk kızsa o zaman gerçek yaşamda evliyseniz yakın zaman içerisinde bir hayırlı çocuğunuzun olacağına yorulur.

Bunun yanı sıra kocanızın size tekrardan aşık olacağına ve sizi her zaman el üstünde tutacağına işaret eder.


HAMİLE KADININ RÜYASINDA DOĞUM YAPTIĞINI GÖRMESİ

Müjdeli bir haber olduğunu gösterir. Doğum yapan kadın kız çocuğu doğurursa bu tez haber anlamına gelmektedir. Böyle bir rüya görülmesi, uzun süredir devam eden sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir. 

HAMİLE KADININ RÜYASINDA BEBEK EMZERDİĞİNİ GÖRMESİ

Rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde doğum yapacağına ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağına işaret eder.

HAMİLE KADININ RÜYASINDA MEMESİNDEN SÜT GELMESİ

Rüyada hamile kadının göğsünden süt gelmesi o kişinin gerçek hayatta da bir evlat sahibi olacağına ve bu evladın rüya sahibinin hayatına uğur getirmesine işaret eder. Rüya sahibinin evlat sahibi olması sayesinde hem işlerinin açılacağına hem de en kutsal duyguları yaşama şansına nail olacağına yorulur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal