Gözü Benden Başkasını Görmesin Diyorsanız 5 Gün Ayrı Kalın!

Uzun ve sağlıklı bir ilişki için uzmanlar çiftlerin her zaman dip dibe olmaması gerektiğini ve ayrı kalacakları zamanlarının olması gerektiğini belirttiler.

22.11.2019-10:27 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-10:23)

İngiltere’de yapılan bir anket araştırmasında çiftler ayda 5 gün ayrı kaldıklarında ilişkiye daha motive devam ettiklerini belirttiler.

MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI

İngiltere'de yapılan 2 bin insanın katıldığı yeni bir anket araştırmasına göre ayrı kalmak çiftleri birbirlerine daha fazla yakınlaştırıyor. Neticeye göre 10 insandan sekiz çift, birbirlerinden ayrı olmayı mutlu evliğin bir sırrı olduğunu belirtiyorlar. Gönüllülerin yüzde 74'ü de ayrılma zamanın yatak odasında ateşli dakikaları sağladığını ifade ediyor. Çalışan anne babaların beşte biri ise çocuklardan ayrı kalabilecek bir molaya gerek duyuyor. Fakat ayrılık daha kısa ya da daha uzun olmamalı. Uzmanlara göre en uygun ayrılık zamanı 5 gün. Araştırmanın öteki avantajları arasında büyük yataklı bir otelde tek başına kalmak, televizyonda dilediği programı izlemek, duş alma zamanının dilediği kadar uzatabilmek ve kahvaltıyı diledikleri saatte yapmak da yer alıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal