Göz Çevresindeki Beyaz Yağ Lekeleri Nasıl Geçer?

Göz çevresinde oluşan ve yağ bezesi gibi görünen ya da leke gibi görünen bu yapıları geçirmek için evde kolayca bulacağınız malzemelerle çözümler derledik.

25.10.2019-10:29 - (Son Güncelleme: 25.10.2019-10:26)

Evde kolayca ve doğal bir şekilde göz çevresindeki yağ lekelerinden kurtulabilirsiniz. Bunun için yulaf ve buhar yöntemini verdik.

YULAF YÖNTEMİ

Yulaf ezmesi süt lekeleri için harika bir çözümdür. Bir baharat değirmeni ile yulaf ezmesi, daha büyük bir oranda öğütmek ve daha sonra kullanmak üzere muhafaza edebilirsiniz, çünkü bu çözüm yalnızca bir yemek kaşığı yulaf ezmesi lazımdır. Her şey kalın bir hamur durumunda birleştirilinceye dek yulaf ezmesini birkaç damla su ile karıştırın. Süt lekeli alanlarda özel özen gösterin, bu yulaf ezmesi macunu ile suratınızı güzelleştirin.

BUHAR YÖNTEMİ

Süt lekeleri söz konusu olduğunda, kolay bir yöntem ancak çok etkili bir yöntemdir. Azıcık su kaynatın ve ufak bir leğene dökün. Suratınızı buharlama suyunun üstüne koyun ve başınızı bir havluyla kapatın, bu şekilde buhar suratınıza odaklanır. Buharın gözeneklerinizi açmasına izin verin ve en iyi neticeler için bu tedaviyi her gün uygulayın.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal