Çinko Takviyesi ile Cilt Hastalıklarının Önünü Kesin

Yaz aylarında güneşten, denizden ve dış etkenlerden fazlası ile etkilenen cildinizi sonbaharın ve kışın olumsuz etkilerine karşı korumak ister misiniz? İşte cilt bakımında çinkonun önemini daha iyi anlayacağınız değerli vitamin çinkonun faydaları.

15.10.2019-10:35 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-10:23)

Canlı, pırıl pırıl ve gencecik bir cildiniz olsun istiyorsanız doğal yöntemlere başvurmamanız için bir neden yok. Yazın zararlı etkilerinden arındıracak ve yepyeni bir ışıltı kazandıracak vitaminlerle cilt hastalıklarınının önüne geçebilrisiniz.

ÇİNKO TAKVİYESİNİN FAYDALARI

Doğada fazlaca gıdada bulunan çinkonun, cilt hastalıklarından, sonbahar ve kış mevsimlerinde maruz kalınacak her türlü olumsuz faktörden korunmaya yönelik çok önemli bir işlevi mevcut. Çinko, cildimizin en sık ihtiyaç duyduğu kolajen üretiminde de rolü oldukça büyük. Kolajen, cildi sıkılaştırır, esneklik vererek daha genç görünüm  verir. Çinkonun, yeni hücre sayısını hızlandırarak cildin tazelenmesini sağlayan ve akne oluşumunu önleyen bir etkisi bulunur. Yanık ve ameliyat izlerini ortadan kaldırır. Cildin erken yaşlanmasını engeller. Cilde parlaklık verir. Sonbaharda çinko takviyesi almayı ihmal etmeyin.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal