Göz Çevresi Kaç Yaşında Kırışmaya Başlar? Renkli Gözlüler Erken mi Kırışır?

Yaşlılığın başlangıcı olarak bildiğimiz göz çevresi kırışıklıkları kaç yaşından itibaren başlar? Açık tenli ve açık gözlü kişilerde daha erken mi kırışıklık oluşur? Göz çevresi kırışıklıkları tedavisi var mıdır? İşte kırışıklık ile mücadelede merak ettikleriniz.

06.09.2019-10:48 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-10:34) Göz Çevresi Kaç Yaşında Kırışmaya Başlar? Renkli Gözlüler Erken mi Kırışır?

Yaş almaya devam ettikçe bedenimizde de bazı değişiklikleri gözlemlemeye başlarız. Bunlardan biri de göz çevresi kırışıklıklarıdır. 

KAÇ YAŞINDA KIRIŞMAYA BAŞLAR?

Göz etrafında beliren kırışıklıklar kişiden kişiye değişir..Bazılarında 20'li yaşlarında ortaya çıkmaya başlayan bazılarında 30'lu yaşlarda oluşmaya başlar. Fakat ilerleyen yaşla beraber kalıcı olur ve giderek derinleşir..Erkek kadın fark etmeksizin iki cinste de görülür. Göz çevresi kırışıklıkları bir çok kişi için can sıkıcı bir olabilir ve özgüveni de olumsuz etkiler.

TEDAVİSİ VAR MI?

Göz çevresi kırışıklarının tedavisinded mezoterapi,botoks,dolgu ve plexr ameliyatsız uygulamaları uygundur. Bunlarla beraber göz çevresi estetiği için direkt ameliyat olma alterantifi de vardır. Ama ameliyat olmaya sıcak bakmayanlar için Plexr tedavisi en uygun tercih olacaktır. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal