Gıdı Eritme Maskesi ile Sarkan Gıdınızdan Kurtulun!

Cilt güzelliği ve genç görünmeye özen gösteren kadınlar için gıdı sarkması büyük derttir. Bu sorun yaşa ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir.. Gıdı sarkmasının doğal yollarla önüne geçmek kesin olarak mümkün olmasa da bu durumun önlenebilir.

26.04.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-10:03) Gıdı Eritme Maskesi ile Sarkan Gıdınızdan Kurtulun!

Gıdı sarkmasını önlemek için buradaki fazla yağların eritilmesi lazımdır. Bu maske tariflerini uygulayarak, gıdı sarkmasının önüne geçebilirsiniz. Size önereceğimiz bu maske yöntemiyle de gıdı sarkmasını engelleyebilirsiniz. 

SUMAK VE SABUN MASKESİ 

MALZEMELER: 

1 adet yumurtanın akı,2 Kaşık Sumak, 1 Kalıp beyaz banyo sabunu

HAZIRLANIŞI:

Maskeyi hazırlamak için öncelikle sabunu incecik rendeleyin. Sonrasında da yumurta ve sumakla karıştırıp bir tülbente koyun. Tülbenti üstten bağlayacak biçimde kafanıza sarıyoruz. (Karışım çeneye isabet etmelidir). Bu şekilde karışım ile ne kadar çok süre beklerseniz o kadar iyidir. Haftada en az 3 defa uygulanırsa sonuca gidebilirsiniz.

LİMON MASKESİ: 

Dörtte bir miktardaki limonu gıdı bölgenize masajla 10 dakika kadar kompres yapın. Bu sürenin ardından limonlu olarak yarım saat kadar dinlenin ve yıkayın. Her gün uygulayabilirseniz daha etkili olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal