Çektiğiniz Eyeliner Bozulmasın İstiyorsanız Bunlara Dikkat! Eyeliner Çekmenin İncelikleri!

Eyeliner, göz makyajını tamamlayan en hassas çizgidir. Kadınlar eyeliner çekerken bir cerrah titizliği ile çalışır. Çizgisinden sapan bir hamle bütün göz makyajını sildirebilir. Peki keskin bitişli bir eyeliner nasıl çekilir? Eyelinerınız gün boyu kalıcı olsun istiyorsanız dikkat etmeniz gerekenleri derledik.

22.04.2019-11:08 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-10:26) Çektiğiniz Eyeliner Bozulmasın İstiyorsanız Bunlara Dikkat! Eyeliner Çekmenin İncelikleri!

Göz makyajında kalıcı ve dikkat çekici bir etki elde etmek için eyeliner makyajını tercih ederiz. Fakat gün i içerisinde eyelinerınızın bozulmaması veya akmaması için eyeliner kontürü yöntemini deneyebilirsiniz. Peki eyeliner kontürü nedir, eyeliner kontürü nasıl çekilir, gözde kalma süresi nedir? Merak ettiklerinizi sizin için derledik.

ÇEVRESEL ETKİLERE KARŞI BOZULMAYAN EYELİNER

Her zaman çekici görünmek tabi ki mümkün değildir. Ancak kar, yağmur gibi durumlarda makyajınız aksın istemiyorsanız göz makyajında özellikle zor bir aşaması olan eyeliner kontürü alternatif bir seçenek oluyor.

EYELİNER KONTÜR NASIL YAPILIR?

Birçok kadın eyeliner kontür işleminin gözaltı ve göz üstüne yapılmasından dolayı endişeler yaşar. Ancak uzman ve eğitimli kişilerce ve kaliteli ürünlerle yapıldığında eyeliner kontür, cilde hiçbir zararı olmayan kolay uygulanabilen bir işlemdir.

İlk önce kontür makyaj uzmanı, kişinin gözünün şekline en uygun ideal formu belirler ve özel ön çizim kalemi ile  ön çizim yapar. Bu noktada gözün yapısının yanı sıra kirpikler, ve yüzün diğer elementleri de göz önüne alarak eyeliner formu belirlenmelidir. Diğer aşamada eyeliner uygulanacak bölgeye anestezik kremler sürülür ve işlem sırasında hissedilecek hassasiyet en düşük seviyede tutulur. Sonrasında ise kontür makyaj cihazı cihaz yardımıyla doğal pigmentler göz kapağına, gözaltına veya sadece tek bir bölgeye uygulanır. İşlem bittikten sonra herhangi bir kanama veya morarma oluşmadığından kişi günlük yaşamına hemen dönebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal