Gelin Saçı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir

Her kadın düğününde kusursuz görünmek ister. Bunun için en önemli adımlardan biri gelin saçıdır. Güzel görünen bir gelin rahatlar ve stresi azalır. Peki gelin saçı yaptırırken nelere dikkat etmek gerekir?

05.01.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-13:08) Gelin Saçı Yaptırırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir

Her kadın düğününde kusursuz görünmek ister. Bunun için en önemli adımlardan biri gelin saçıdır. Güzel görünen bir gelin rahatlar ve stresi azalır. Peki gelin saçı yaptırırken nelere dikkat etmek gerekir? İşte detaylar...

Saç Boyuna Dikkat

Eğer gelin damattan uzunsa, topuklu ayakkabısı varsa ve buna ek olarak bir de gelin saçı oldukça hacimliyse, ortaya istenmeyen bir görüntü çıkacaktır. 

Yanında Zevkine Güvendiği Birilerinin Olması

Gelin saçı yaptırmaya giderken birkaç kişinin olması oldukça önemlidir. Hatta bu kişilerin fikrine güvenilen insanların, dostların veya akrabaların olması oldukça önemlidir. Bu şekilde yanlış kararlar alınmasının önüne geçilir.

Renk Değişimi 15 Gün Önce Yapılmalıdır

Bu zaman zarfı, boyanın sertliğinin geçmesi, hafif akması ve rengin oturması açısından oldukça önemlidir. Aksi takdirde yeni boyanmış saç görüntüsü istenmeyen bir görüntüye neden olabilir.

Aksesuarlar Çok Önemli

Gelin saçınıza kuaförünüz ile birlikte karar verebilirsiniz. Ancak kuaförünüzün düğün esnasında takacağınız  aksesuarları görmesi ve ona göre bir saç modeli yapması önemlidir. Bu yüzden eğer mümkünse bu aksesuar ve takılar kuaföre getirilmelidir.

Düğün Ortamına Göre Model Belirlenmelidir

Gelin saçına kişisel veya kuaför ile birlikte karar verirken mutlaka düğün mekânı göz önünde bulundurulmalıdır. Bir kır düğünün ya da kapalı bir mekânının gelin saçı aynı değildir. Yine aynı şekilde aksesuarları da aynı değildir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal