Gelin Saç Aksesuarlarında Zarif Alternatifler, Peri Kızı Olmaya Çok Yakınsınız!

Gelinliği giydiniz ve görünümünüze son bir dokunuş eklemeniz mi gerekiyor? Doğru gelin saç aksesuarı, hem düğün saç stilinizi hem de elbisenizi güzel bir şekilde tamamlayabilir. Düğün saç aksesuarları için rehberimize göz atın…

23.03.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-16:45) Gelin Saç Aksesuarlarında Zarif Alternatifler, Peri Kızı Olmaya Çok Yakınsınız!

Düğün saç aksesuarlarınızı nasıl seçeceğinizi düşünürken, düğün saç trendlerini, gelinlik tarzınızı ve düğün saç stillerini düşünmek isteyeceksiniz. Bazı gelinler, uzun bir duvak veya parıltılı bir taçla gitmeyi seçebilirken, festival temalı bir düğün planlayan diğer gelinler, büyük günde çiçek taç takmak isteyebilir.

GELİN SAÇ BANTLARI

Gelin saç bantları çok yönlüdür ve aşağıya, yarıya ya da aşağıya ya da tamamen yukarıya takılabildiklerinden taçlara alternatif olarak takılabilirler. Bandın uyumunu istiyorsanız saç renginize uygun bir kurdele ile sarılmasını veya öne çıkmasını istiyorsanız inci ve kristalleri isteyebilirsiniz. Yan kafa bantları şu anda popüler.

GELİN SAÇ TARAKLARI

Gelin saç taraklarının boyutu ve şekli bazen değişir ve saçların en azından bir kısmı doluysa genellikle daha iyidir. Bir peçe takıyorsanız, dekoratif tarak içinde bırakabilir, törenden sonra çıkarılabilir.

 

 

GELİN ÇELENKLERİ

Gelin tacıyla, tüm odak noktası kafanızın ön tarafındadır, ancak yine de saçlarınızla herhangi bir tarzda elde edebilmeniz için çok yönlüdürler. Çelenkler yükseklik oluşturmak için mükemmeldir, bir örtü ile kolayca giyilebilir ve anında çarpıcı bir etki sağlar. Geleneksel bir düğün günü planlıyorsanız ve gerçek hayattaki bir prenses gibi hissetmek istiyorsanız, tacı deneyin.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal