Flörtte İlk Adımı Kim Atmalı? İlk Adımı Atan Erkek mi Olmalı?

Bir ilişkiye başlarken tarafların tutum ve davranışları, ilişkinin geleceği açısından büyük önem taşır. Hoşlandığınız kişiye açılmak size zor geliyor mu? Ya da ilk adımı atanın karşı taraf olmasını mı bekliyorsunuz? Gelin bu sorulara birlikte cevap arayalım.

11.10.2019-15:15 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-14:23)

Bir ilişkiye başlamak ve onu sürdürmek oldukça zordur. Taraflar ilk adımı genelde hep karşı taraftan bekler. Peki kadınlar ilk adımı atmalı mı? Bu durum erkekler tarafından nasıl algılanır? Gelin farklı bir pencereden bu konuya bakalım.

İLK ADIMI ERKEK ATMALI FİKRİ

İlk adımı erkek atmalı düşüncesi şimdilerde eskisi kadar yaygın değil. Kadınlar da yetenek ve özgüvene sahip olduklarından günümüzde birine ilgi duyan bir kadının bunu belli ve ifade etmesi artık çok normal.

KADINLAR YAPABİLİR Mİ?

Karşı cinse duygu ve düşüncelerinizi belli etmek, hem dileklerinizi hem de hislerinizi ifade etmenizi kolaylaştıracaktır. Böylelikle karşı tarafın size ilgi gösterip göstermediğini kısa yoldan da öğrenmiş olursunuz.

AÇIK SÖZLÜ KADINLAR

Kadınların duygularını açık açık belli etmesi, erkeklerce özgüvenli bir tutum olarak karşılanıyor. Fakat bu sevgi gösterisinin limiti birazcık kaçarsa, erkekler abartı da bulunabiliyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal