Ferahlatan Vanilyalı Buzlu Kahve Tarifi

Kışın sıcak olanından yazın soğuk olanından içmeye bayıldığımız kahveyi evde yapmayı denediniz mi? İçinizi ferahlatacak, içmeye doyamayacağınız bu harika içeceği ister arkadaşlarınızla sohbet ederken isterseniz tek başınıza afiyetle yudumlayabilirsiniz.

03.08.2019-09:34 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-09:23) Ferahlatan Vanilyalı Buzlu Kahve Tarifi

Kahve denince aklımıza ilk, sıcacık içimizi ısıtan bir içecek gelir. Ancak kahvenin soğuk hatta buzlu olanını da içmeyi sevenlerimiz sanıldığı kadar az değildir. İşte enfes kahve tarifleri.

VANİLYALI BUZLU KAHVE

Malzemeleri;  200 ml. soğuk kahve, 400 ml. süt, 1/2 tatlı kaşığı vanilya özütü, dilediğiniz kadar şeker.

Hazırlanışı; Kahve, süt ve vanilya özütünü güzelce karıştırın. Üstüne arzu ettiğiniz kadar şeker katın. Karıştırdığınız kahvenin üstüne bardak dolana dek buz ilav edin.

KARAMELLİ BUZLU KAHVE

Malzemeler; 300 ml. soğuk kahve, 200 ml. süt, 2 yemek kaşığı karamel şurubu, 1 yemek kaşığı çikolata şurubu, bir çimdik tuz, 1/2 çay kaşığı vanilya özütü.

Hazırlanışı; Blender’ınızın içine soğuk kahve, süt, karamel ve çikolata şurubunu katın. Üzerine tuz ve vanilyayı katın. Malzemeler tamamıyla karışana dek karıştırın. Sonrasında bir bardak dolusu buzu blender’a ilave edin ve tekrar karıştırın. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal