Evinizi Sürekli Temiz Tutmak İstiyorsanız Bu Tüyolara Dikkat!

Evimizde hijyen en önemli kavramlardan biri. Misafirler, çocuklar derken evin düzeni pek de uzun sürmez. Evinizi daima düzenli ve temiz olmasını istiyorsanız bu püf noktalarına göz atın.

21.06.2019-11:53 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-11:42)

Evinizden yatılı misafiriniz eksik olmuyorsa ilk olarak temizliğe misafir odasından veya misafirinizin yatacağı odadan başlayın. Böylelikle sürpriz bir misafir evinize geldiğinde eliniz ayağınız birbirine girmez ve rahatlıkla gündelik temizliklerinize devam edebilirsiniz. 

YATAK ODASI TEMİZLİĞİ ÖNEMLİ  

Mutfakta asla bulaşık bırakmayın! Bir evde en çok girilip çıkılan yerlerden biri banyo tuvaletken diğeri de mutfaktır. Özellikle mutfakta keyif yapmayı seven misafirleriniz varsa mutfakta özellikle bulaşık kalmamasına özen gösterin. Kirlenen tabak veya bardakları yıkayarak veya bulaşık makinasına dizerek daima mutfağın düzenli olmasını sağlayabilirsiniz. 

Özellikle yatak odası temizliğinde özen gösterilmesi gereken en önemli ve pratik yöntemlerden biri de odayı havalandırmaktır. Uyanır uyanmaz yattığınız odanın camlarını açarak gece boyunca soluduğunuz havayı yenileyebilirsiniz. Ancak gün içerisinde yerleri simeden süpürebilir ve yerlere kokulu parfüm sıkarak odanızın güzel kokmasını da sağlayabilirsiniz. 

HİJYENİN EN ÖNEMLİ YERİ TUVALET BANYO TEMİZLİĞİ  

Banyo ve tuvalet temizliğinde çamaşır suyunu sık kullanılan alanlarına sıkıp bir kaç dakika beklettikten sonra temizleyin. Tuvalet ve banyoya her giriş ve çıkışlardan sonra temizleyici ürünler kullanarak daima temiz kalmasını sağlayabilirsiniz. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal