Evde Dip Boyası Nasıl Yapılır? Hacimli Saçlara Kavuşmanın Yolları

Dip boyası, biz kadınların en dikkat ettiği işlemlerden biridir. Ancak her zaman kuaföre gitmeye ne zamanımız ne de paramız olur. İşte pratik ve uygun bir arayış içinde olanlara evde dip boyası uygulama yöntemlerini derledik.

24.07.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-09:06) Evde Dip Boyası Nasıl Yapılır? Hacimli Saçlara Kavuşmanın Yolları

Dip boyanız geldi ancak kuaföre gidecek zamanınız yok, üstelik yıpranmış ve kurumuş saçlarnız da bakım istiyor. Peki böyle durumlarda evde kendi yöntemlerinizle nasıl dip boyası yaparsınız gelin birlikte bakalım.

KURU ŞAMPUANLA BAKIM 

Son dönemlerde pratik bir arayış içinde olan kadınların kullandığı saç renginize göre kuru şampuan kullanabilirsiniz. Kuru şampuan hem saçınıza hacim kazandırmak hem de dibi gelen saçlarınızı anlık gizlemek için alternatip bir yöntemdir.

HACİMLENDİRİN  

Dip boyası gelenler için gizlemenin en iyi yolu saçınıza hacim vermekten geçiyor. Dip boyası yaptıracak zamanı olmayanlar ya da kısa sürede sık sık saç boyası yaptırmaktan uzak duranlar için saçınıza hacim kazandırarak vakit kazanabilirsiniz. Saçınızın şekline göre dalgalı veya kıvırcık şekiller verip saçlarınızı sık boyatmaktan kurtulabilirsniz.

AT KUYRUĞU YAPMAYIN  

Gün içerisinde saçlarını sık sık at kuyruğu ya da düz kullananları dip boyası gelince daha fazla belli olur. Bu gibi durumlarda dibi gelen saçlarınızı gizlemek için bandana ya da saç bandı takıp gelen dip boyanızı gizleyebilirsiniz. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal