Esmer Tenliler Nasıl Makyaj Yapmalı? Esmelere Yakışan Renkler Hangileridir?

Makyajda her ten rengine ürünlerin farklı tonlarını uygulamak en doğru olandır. Esmerler günlük makyajda doğru fondöten rengini nasıl bulabilir. Esmer tenliler makyajda hangi renkleri kullanmalı? Güzellik rutininizde gözden kaçırmamanız gereken tüyoları sizler için derledik.

17.04.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-15:17) Esmer Tenliler Nasıl Makyaj Yapmalı? Esmelere Yakışan Renkler Hangileridir?

Fondötenden göz farına, allıktan ruja esmer tenliler için makyaj renklerini derledik. Açık tenlilerde doğru duran renkler esmerlerde bambaşka bir renge dönüşebiliyor. İşte daha koyu tenliler için makyaj tüyoları...

DOĞRU FONDÖTEN SEÇİMİ!

Esmer bir tene sahipseniz cildinizdeki renk eşşitsizliklerini kapatmak için ince yapılı, cildinizi soluk göstermeyecek bir fondöten rengi seçmek çok mühimdir. Bunun için uygulayacağınız fondöteni minimum seviyede tutmak ciddi iş.

DİKKAT ÇEKEN GÖZLER

Esmer tene yakışacak mükemmel göz makyajı renklerinden biri de kahverengi ve yeşilin tonlarından faydalanarak gözlerinizi belirginleştirebilmektir! Aynı zamanda kıvrık kirpikler için maskara ve eyeliner ile çekici gözlere sahip olabilirsiniz.

 

YANAKLARDA ŞEFTALİ VE TONLARI

Esmer tenlilerin günlük makyajlarında allık seçimi önemlidir. Allık seçimlerinizde şeftali, açık toprak tonları kullanarak yanaklarınızı belirginleştirebilirsiniz. 

CİLDİNİZİ AYDINLATIN

Sarı tonlarında highlighterlar iyi bir seçim. Hem cildinizde doğal yansımalar yaratacak hem de makyajınızı bir tık öteye taşıyacaktır.. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal