Eski Sevgilinizi Stalklamak Normal mi?

Eski sevgilileri stalklamak günümüzde oldukça yaygın. Peki, eski sevgiliyi stalklamak doğru mudur? Psikolojik açıdan normal midir?

09.09.2019-16:25 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-16:22) Eski Sevgilinizi Stalklamak Normal mi?

Eski erkek ya da kız arkadaşınızı stalklıyor musunuz? O zaman bunun psikolojik olarak normal mi ya da anormal mi olduğunu biliyor musunuz?

ESKİ SEVGİLİNİZİ STALKLAMAK NORMAL Mİ?

İlişkiler hususunda uzman olan Psikoterapist Dr. Bronwyn Singleton bu halin kaçınılmaz olduğunu açıklıyor. İnsanlara bunu yapmamaları gerektiğini açıklamanın günümüzde artık bir anlam ifade etmediğini ifade eden Singleton, yine de ayrılan sevgililerin birbirlerini sosyal medyadan takip etmemesi gerektiğini vurguluyor. "Eski sevgilinizin sosyal medya hesaplarına baktığınızda neler hissettiğinizi düşünün" söyleyen Psikoterapist ve Çift Terapisti Dr. Tracy Dalgleish ise danışanlarına bu hususta hissettiklerini izlenebileceğini doğru olacağını söylediğini anlatıyor. Bu aşama herkes için değişik işliyor olabilir ancak eski sevgilinizin attığı komik bir tweet'i okumanın ya da köpeğinin bir fotoğrafını görmenin size bir faydası olmadığını anlamanız lazımdır. Singleton bu husus hakkında "Eğer eski sevgilinizin paylaşımları sizi üzüyorsa paylaştıklarının gözünüzün önünde olmamasını arzu edebilirsiniz, unutmayın ki biriyle ayrıldığınızda onun sosyal medya hesaplarıyla da ayrılmak iyi bir methottur" diye açıklıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal