Erkekler Jean Ceketi Nerelerde Giymeli!

Erkeklerin gardırobunda olmazsa olmazlardan jean ceket, güzel havaların kendini göstermesiyle birlikte sahalara çıktı. Ofiste, ilk buluşmada ya da hafta sonu kahvaltısında, jean ceketi nerede nasıl giymelisiniz?

15.03.2019-14:19 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-14:09) Erkekler Jean Ceketi Nerelerde Giymeli!

Her tarzın ayrılmaz parçası jeanler, özellikle erkeklerin vazgeçemediği stillerin arasında yerini alıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte montları bırakıp ceketlere koşan baylar jean ceketleri nerelerde giymeli, ne ile kombinlemeli? İşte birkaç stil önerisi...

MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE 

Ofis stilinin kodları, size formal öğretler konusunda ısrarcı olabilir. Ancak jean ceket bu durum için de hazırlıklı. Eğer bir plaza çalışanıysanız ceketinizi siyah seçmekte fayda var. Böylelikle hem jean'in spor duruşu hem de ofisin formal havasına ayak uydurabilirsiniz. 

İLK BULUŞMADA

İlk intiba önemlidir. Eğer bir ilk buluşma söz konusuysa kararında gösteriş ve özende fayda var. Jean ceketinizin her zamanki gibi sıradan olmasına gerek yok. Oyunlu tasarımlar işinize yarayacaktır. Geri kalan parçalarda oyunu, sadelik ve ciddiyet üzerine kurmanız mümkün.

HAFTA SONU KAHVALTISINDA

'Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı' demiş Cemal Süreyave haksız da sayılmaz. Aile ve eş dost ile yapılan güzel bir pazar kahvaltası, bir de hava güzelse paha biçilemez. İklim, bahar sinyalleri veririken jean ceketinizi eşofman ve renkli bir sweatshirt ile eşleştirmekte fayda var.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal