2019 Canlı Mercan Modası İçin Kombin Önerileri

Mercan Rengi Modası Kombin Önerileri Nelerdir? Mercan Rengi Hangi Renkle Kombin Edilir? Tesettür Kombinlerinde Canlı Mercan Modası... 2019 yazında sıkça göreceğimiz mercan rengini nelerle kombinleyebiliriz? Modayı yakından takip edenler için haberin detayları sayfamızda.

09.03.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-14:03) 2019 Canlı Mercan Modası İçin Kombin Önerileri

Yeşil Topuklar Moda Editörü Büşra Karagöz, bu yaz içimizi açacak canlı mercan rengiyle yapılabilecek kombin önerilerini bizimle paylaştı. 

Pantone markası, 2019 yılının rengini “Living Coral” yani “Canlı Mercan” olarak belirledi. Yumuşak ve canlandırıcı bu renk, günlük hayata neşe katmak için koleksiyonlarda boy göstermeye başladı. Peki, denizaltından yeryüzüne tüm enerjisiyle gelen canlı mercan, tesettür kombinlerde 4 mevsim nasıl kullanılır, hangi detaylarla öne çıkar, hangi renklerle uyum sağlar gelin göz atalım. 

CANLI MERCANI 4 MEVSİM TRENÇKOTTA KULLANIN

2019 yılının daha başlarındayken bu enerji dolu rengi kullanmak için yazı beklemeye gerek yok. Kaşe kaban, palto, trençkot ve deri ceketlerde bile göreceğiniz canlı mercan, kombinleri tek başına yıldızlaştırmaya hazır. Siz siz olun hemen ilkbahar ve yaz mevsiminde rahatlıkla giyebileceğiniz bir trençkota sahip olun.

OFİS ŞIKLIĞINI TAKIMLARLA TAMAMLAYIN

Bilhassa kruvaze ceketlere büyülü bir duruş katan mercan rengi, klasik bol pantolonlar, etekler veya elbiselerle takım şeklinde kombinlendi. Modern duruşuyla dolapların vazgeçilmezlerinden olacak ceketler mesai saatlerine de rahat ve yeni bir soluk getirecek.

GÜNDÜZDEN GECEYE ŞIKLIK

Bu canlı renk, maksi boy saten elbiselerde ve şifon tasarımlarda gözümüzü alıyor. Zaman zaman günlük modellerde yeni haftaya renk katacak parçalar, bazen de oldukça şık gece elbiselerinde karşımıza çıkıyor.

ELBİSE ÜSTÜ SWEAT

2019'da özgür ruhunuzu ortaya çıkarmak için canlı mercan bir sweat’i tercih edin. Bu efsane parçayı kombinlerken günlük yaşantıya ikonik şekilde uyarlamak içinse floral desenli bohem elbiseleri tercih edin. Elbise üstüne giyilecek sweat’ler bu yıl oldukça moda olacak!

Son Dakika Moda Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal