En Yeni Ev Dekorasyon Fikirleri

İtiraf etmek gerekir ki modern zamanların ev dekorasyonları geçmişteki klasik ev dekorasyonlarına göre çok daha kolaylaşmış olsa da hala zaman gerektiren bir işlem.Biz de en güzel, en pratik ev dekorasyon seçimlerini sizler için hazırladık.İşte tüm merak edilenler haberimizde...

30.04.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-16:25) En Yeni Ev Dekorasyon Fikirleri

İtiraf etmek gerekir ki modern zamanların ev dekorasyonları geçmişteki klasik ev dekorasyonlarına göre çok daha kolaylaşmış olsa da hala zaman gerektiren bir işlem.Biz de en güzel, en pratik ev dekorasyon seçimlerini sizler için hazırladık.İşte tüm merak edilenler haberimizde...

Bu dekorasyon fikirleri sizlere sadece fikir vermekle kalmayacak uygulama konusunda örnekleri ile yol da gösterecektir. Herhangi bir dekorasyon modeline karar vermeden önce o dekorun uygulanmış halini görmek, son durumda odanın ya da evin neye benzeyeceğini bilmek çok önemlidir. Sizi beklenmedik durumlara kötü sürprizlere karşı korur. Son halini görmeden hazırladığınız bir dekorasyon son halini görmeden saç kestirmeye benzer. Uzun vadede geri dönüşü zor ve pahalı sonuçlar doğurabilir.

HEM UCUZ HEM PRATİK EV DEKORASYON FİKİRLERİ

Pratik fikirler genelde ergonomik çözümler sunar. Mesela küçük bir odanız ama atmaya kıyamadığınız büyük bir koltuğunuz varsa, aynı zamanda yeni bir koltuk almak istemiyorsanız var olan koltuğu değerlendirmek hem pratik hem de ekonomik bir çözüm sunar. Ucuz dekorasyon fikirleri genelde bu tarz elimizde var olan ürünleri, malzemeleri değerlendirmek üzerine kuruludur. Kendin yap fikirleri ve projeleri de aslında aynı şekilde aynı noktadan yola çıkılarak oluşturulmuştur. Çoğu kendin yap fikri ev dekorasyonunda kullanılmak üzere artık madde kullanma üzerine kuruludur. Diğer bir ekonomik ev dekorasyonu fikri büyük etkiler yapan küçük düzenlemeler. Mesela salonunuzda ya da oturma odanızda odanın duvarlarından en kirli olanı eğer kirli olan yoksa herhangi birini seçin. Bu duvarı yeni aldığınız bir duvar kağıdı ile kaplayın. Tek bir kanat duvar kağıdı oldukça ekonomik olacaktır. Ancak bu küçük duvar odanıza oldukça farklı hava veren bir dekorasyon fikri olur.

EVİ BİR BÜTÜN OLARAK DÜŞÜNÜN

Evi bir bütün olarak algılamak son derece önemlidir. Evi tam olarak görebilmek odanızı dizayn ederken diğer odalar ile olan uyumunu da dengelemenize olanak tanır. Bu nedenle size tavsiyemiz odaları tek tek görmek yerine evi bir bütün olarak algılamanızdır.

EVİNİZİ DOĞRU IŞIKLANDIRIN

Evinizi ışıklandırmak ile doğru ışıklandırmak arasında fark vardır. Doğru ışıklandırmak evin güzelliğini ortaya çıkartarak daha iyi bir ortamda yaşamınıza kolaylık sağlar. Burada avize seçimi, ampul seçimi gibi birçok faktör göz önünde bulundurulabilir.

KENAR SÜSLERİ VE DETAYLARA ÖNEM VERİN

Evinizin detayları işi farklılaştıran ve esas belirleyici olan noktalardır. Bu nedenle kenar süslerin biçimi, şekli ve modeli evin güzelliğini belirler. Bununla birlikte detaylara ağırlık vermek titiz olan kimselerce takdirle karşılanmanıza da zemin hazırlayacaktır.

EN GÜZEL ANTİKA

Evinizin belli bölgelerini antikalara ayırmak evinize kesinlikle bambaşka bir hava katar. Antika kullanımı evinizin ruhu için son derece mühim noktalardan biridir.

HALI SEÇİMİ DEKORASYON SAĞLAR

Tabanların renklendirilmesi gerektiğini konuşmuştuk. Bu süreçte en önemli noktaları da atlamayalım istedik. Halı seçimi ve halıların dekoratif akla uygun yerleştirilmesi sürece etki eden yegane etmenlerden biridir.

SANDALYE VE MASANIZI BİR UYUM İÇİNDE VURGULAYIN

Sandalye ve masaların evin yapısını tamamlaması gerekir. Eğer duvar renkleri ve genel konsept ile bambaşka bir tarz da masa seçtiysek, kötü bir iş yapmış oluruz.

BEYAZ KULLANMAK SADELİK SAĞLAYABİLİR

Beyaz renk hiç ummadığınız kadar işe güzellik katabilir. Beyaz rengin genel uyumu, sadelik anlayışı ve bütünleyici özelliği evinizi güzelleştirecektir. Bunun için evinizin belli bölümlerinde beyaz rengi tercih edebilirsiniz.

DUVARLARINIZI SADE ŞEKİLDE SÜSLEYİN

Duvarlarınızı sade şekilde süslemek hayatınızda mükemmellikler oluşturabilir. Bazen aşırıya kaçmamak ve sade şekilde renklendirmek evinizdeki asıl mutluluğu oluşturacaktır.

KÜTÜPHANENİZİ ZENGİNLEŞTİRİN

Kütüphane bir evin kültürünü yansıttığı gibi dekorasyonuna da doğrudan katkıda bulunur. Özellikle ev dekorasyonunun atmosferi kütüphane ile tamamlanıyorsa güzel bir tasarımla her şey çok güzel bir hale dönüştürülebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal