Emziren Anneler Gripten Nasıl Kurtulur?

Emzirme döneminde grip olan annelerin ilaç kullanmaları önerilmediği için gripleri bazen uzun sürebilir. Hem bebeğin etkilenmesine fırsat vermeden hem de en doğal yöntemlerle gripten nasıl kurtulabilirler gelin haberimizden öğrenelim.

23.04.2019-17:56 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-17:47) Emziren Anneler Gripten Nasıl Kurtulur?

Özellikle mevsim geçişlerinde mutlaka etkilendiğimiz grip, emziren anneler için can sıkıcı bir durum. Bebek emzirdiği için ilaç kullanamayan anneleri endişelendiren bu durumda neler yapılması gerektiğini sizler için derledik.

BOL SU VE MEYVE TÜKETİN 

Hastalanınca boğazın acıması oldukça doğladır. Bu durumda tuzlu su ile gargara yapabilir, boğazınızın ferahlamasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlıklı ve düzenli beslenmek hastalıktan kurtulmak için oldukça önemli. Bol su içmeye önem vermeli, C vitamini bakımından zengin olan meyveler yenmelidir.

EVİNİZİ MUTLAKA HAVALANDIRIN 

Evinizi sıklıkla havalandırın. Evin içerisindeki havasız ortam mikropların çoğalmasına sebep olacağından annenin bulunduğu ortam sık sık havalandırılmalıdır. Gribin en büyük çaresi istirahattir. Bu sebeple bu durumda eşler birbirine yardımcı olmalı, çocukla ilgilenmelidir. Bu gibi yardım faliyetleri iyileşme sürecini hızlandırmaktadır. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal