Dökülen Kaşları Çıkaran Doğal Kaş Vitamini ile Kalın Kaşlara Kavuşun!

Dökülen kaşları çıkarmak için veya aldığınız incecik kaşları düzeltmek için doğal yöntemler denediniz mi? Kalın bir kaş görünümüne kavuşmak için kaş vitamini uygulamak doğru mudur? İşte kaş vitamini hakkında bilmek istedikleriniz.

08.06.2019-10:12 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-09:53)

Yanlışlıkla fazla alınan ince kaşlar ya da çeşitli sebeplerle dökülen kaşlarınızı kalınlaştırmak için kaş vitamini uygulamasını denemediyseniz işte yöntemleri? 

KIL KÖKLERİNİ HAREKETE GEÇİRİYOR  

Dökülen veya alınmak istenenden ince alınan kaşları eski haline getirmek adına oldukça etkili yöntemlerden biri de kaş vitamini.. kaşın kıl köklerini besleyerek yeniden çıkmasını sağlıyor.

KAŞ NEDEN DÖKÜLÜR?  

Stres, kötü alışkanlıklar, yanlış beslenme ve daha bir çok neden kaş dökülmesine neden olmaktadır. Kaş vitamini kaşın kıl köklerini güçlendirerek eski haline ve gürleşmesine destek olmaktadır. Düzenli olarak yapılan kaş vitamini yeni tüyleri çıkarmada etkili oluyor.

KAŞ VİTAMİNİ NASIL UYGULANIR?  

Kaş serumu, cihaz yardımı ile kaş kıl köklerine nüfuz etmesine destek olarak serumun kıl köküne ulaşır. Kaş vitamini uygulaması yaklaşık 3 veya 5 seans arası uygulanmalı, seans aralıkları en az 20 gün ara ile yapılmalıdır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal