Doğru Kot Pantolon Nasıl Seçilir?

Giyildiği her ortama uyum sağlayan kot pantolonları çok sık tercih ediyoruz. Severek giydiğimiz jean pantolonların rahat olması ise en önemli tercih sebebi. Peki doğru kot pantolonu nasıl seçebiliriz?

23.01.2019-15:12 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-15:05) Doğru Kot Pantolon Nasıl Seçilir?

Giyildiği her ortama uyum sağlayan kot pantolonları çok sık tercih ediyoruz. Severek giydiğimiz jean pantolonların rahat olması ise en önemli tercih sebebi. Peki doğru kot pantolonu nasıl seçebiliriz? İşte detaylar...

KARARSIZ KALDIĞINIZDA BİR BEDEN KÜÇÜK ALIN

Vücut tipinizi biliyor ve bu tip vücuda en çok hangi model kotun yakışacağını da tahmin ediyorsanız alışverişinizi o anın modasına göre değil, bu bilgiler ışığında yapın. Ve unutmayın jean kumaşı esner; bu yüzden kararsız kaldığınız durumlarda hep bir beden küçük olan pantolonu alın.

SADECE MODA DİYE SATIN ALMAYIN

Doğru ortam için doğru kombinlenen, iyi aksesuarla desteklenen jean pantolon her zaman şık görünür. Satın alırken bu kriterleri de göz önünde bulundurun. Sadece moda olduğu için satın aldığınız, yaşınıza ya da vücudunuza uygun olmayan modeller iyi bir yatırım olmayacaktır, bunu unutmadan alışveriş yapın.

YÜKSEK BEL KOTLAR KURTARICI

Yüksek belli kotlar çok iyi birer yatırımdır, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Kışın belinizi kapatır, yazın kısa üstler giymenize olanak tanır, her durumda göbeğinizi toparlar ve saklar. Dolabınızda bir tane yüksek belli kot bulundurmak her zaman kurtarıcıdır.

ESNEK KUMAŞ TERCİH EDİN

Kotunuzun rengi ya da modeli fark etmeksizin daha resmi bir kıyafete dönüştürmek isterseniz bir blazera sahip olmak işinizi çok kolaylaştırır.Hangi renk ve model olursa olsun satın alacağınız jeanin esnek kumaştan yapılmış olmasına dikkat edin.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal