Ayna Yerleştirilecek Doğru Yerler

Aynalar ev tasarımında kullandığımız eşyalardan biridir. Eğer aynaları doğru yere yerleştirirseniz, size bazı avantajlar sağlayabilir. Peki aynaları nerelere yerleştirmeliyiz?

23.01.2019-14:55 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-14:49) Ayna Yerleştirilecek Doğru Yerler

Aynalar ev tasarımında kullandığımız eşyalardan biridir. Eğer aynaları doğru yere yerleştirirseniz, size bazı avantajlar sağlayabilir. Peki aynaları nerelere yerleştirmeliyiz? İşte detaylar...

Banyo

Banyo aynasından en iyi şekilde yararlanabilmeniz için aydınlatmanın en iyi olduğu kısıma aynanızı yerleştirmek en mantıklısıdır. Aynaya yerleştirilen aydınlatmalar, size en mükemmel sonuçları verecektir.

Evin Girişi

Giriş yerinde bir aynaya sahip olmak sizi her zaman rahat hissettirebilir. Dışarı çıkmadan önce, kendinizi rahat hissetmediğiniz zamanlarda, evinizden çıkmadan önce kendinize son bir "bakış" yapabileceğiniz kolay bir yöntem.

Karanlık Duvar

Karanlık duvar hepimizin evinde olan bir kısımdır. Evinizde bulunan bu bölgeye ayna koymak, evin canlılığını arttırabilir. Aynı zamanda aynanızı bir ışık yansıtıcısı olarak kullanabilirsiniz.

Çocuk Odası

Çocuğunuza fark ettirmeden onu kontrol etmek istiyorsanız yerleştirdiğiniz ayna sayesinde odasından geçerken yansımasından onu kontrol edebilirsiniz.

Giyinme Alanı

Öncelikle aynayı dolabınıza mümkün olduğunca yakında bir yere yerleştirebilirsiniz. Kıyafetlerinize vakit kaybetmeden bakabilmek için etkili bir yöntem.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal