Doğru Desen Kombini Nasıl Yapılır? Hangi Çizgiler Evi Geniş Gösterir?

Ev dekorasyon malzemeleri seçerken nelere dikkat etmek gerekir? Mekanları ferah ve daha geniş göstermek için hangi desenlerden yararlanmak gerekir? İşte dekorasyon yaparken işinize yarayacak bazı fikir önerileri.

20.07.2019-10:52 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-10:37) Doğru Desen Kombini Nasıl Yapılır? Hangi Çizgiler Evi Geniş Gösterir?

Evinize stilinizi yansıtmak istiyorsanız bazı püf noktalarını aklınızda tutmanız gerekebilir. Evin daha geniş ve ferah olması teknik olarak mümkün olmasa da bazı hilelerle bu hissi oluşturabilirsiniz.

DEKORASYONDA DESEN KOMBİNİ  

-Geniş ölçekliler ile küçükleri birleştirerek doğru desen kombinini evinizin her köşesine yayabilirsiniz. Evinizdeki desen uyumuna ve desen ölçüsü terazisine özen gösterirseniz doğru bir adım izlemiş olacaksınız. Duvar önü yerleşimi buna en iyi örnek olacaktır.

-Birden fazla yastık kullanırken yastıkların arasında bir favori renginiz daima olmalıdır. Eğer ev tonuna uygun rengi de bulursanız ideal desen kombini seçmiş olacaksınız. Aynı tonda yastıklar her zaman  karışık bir görsellik oluşturmayacağı gibi  evinize düz çizgiler taşıyacaktır.

-Duvarı iki farklı renge boyamak da seçenek olabilir.  Ayrıca renk uyumuna da dikkat gösteriniz. Boya uğraştıran bir iş olabilir, o sebeple duvar kağıdı seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. İki farklı rengi evin stiline uygun tercih etmeniz doğru bir kombin olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal