Doğal Kaş Kalınlaştırma Yöntemleri

Kaşlar özellikle kadınlar için güzelliğin en önemli göstergelerinden birisidir. Bakışlara anlam kazandıran kaşlar kadınların bakımına da özen gösterdiği yerler arasındadır.

21.03.2018-11:10 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-11:06) Doğal Kaş Kalınlaştırma Yöntemleri

Kaşlar özellikle kadınlar için güzelliğin en önemli göstergelerinden birisidir. Bakışlara anlam kazandıran kaşlar kadınların bakımına da özen gösterdiği yerler arasındadır. Giderek artan kozmetik kullanımından dolayı veya çeşitli sıkıntılardan kaynaklanarak kaş dökülmeleri her kadının korkulu rüyası olmuştur.

Kaşları kalınlaştırmak ve doğal bir görüntü kazandırmak için çeşitli uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar son dönemlerde oldukça yaygınlaşmıştır. Ancak hiçbir kimyasal kullanmak istemeden kaşlarını doğal yollardan kalınlaştırmak ve gürleştirmek isteyenler için en doğal yöntemleri hazırladık.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Son yılların en gözde besini Hindistan cevizi yağını kaş kalınlaştırma ve uzatma içinde kullanmak mümkün. Kaşlarınıza ve etrafına Hindistan cevizi yağı uygulayın. Bütün gece kalmasında bir problem olmayacaktır. Sabah yüzünüzü temizleyebilirsiniz. Haftada birkaç defa düzenli olarak deneyin.

BADEM YAĞI

Dökülen kaşları gürleştirmek, daha kalın bir görüntü kazandırmak için badem yağı en bilinen uygulamalardandır. E vitamini zengini olduğundan besleyerek kaşların gürleşmesini sağlar. Her gece uyumadan önce kaşlarınıza badem yağı uygulayın. Sabah uyanınca ılık suyla temizleyin.

VAZELİN

Yoğun yağlı bir yapısı olan vazelin, kaş kalınlaştırma için etkili uygulamalar arasındadır. Haftada üç kez, kaşlarınıza masaj yaparak vazelin uygulayın. Bu yöntem sayesinde yeni kaşlar çıkar, kaşlarınız daha hacimli görünür.

ZEYTİNYAĞI

Eski çağlardan günümüze kadar gelen doğal güzellik yöntemlerinden biri zeytinyağıdır. Yoğun miktarda E vitamini bulundurduğu için kaşlarınıza bakım yaparak besler. Yeni kaşların çıkmasını ve hızlı uzamasına neden olur. Her gün, kaşlarınıza zeytinyağı sürebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal