İnce Telli Saçları Dolgun Gösteren Pratik İpuçları!

Hacmini yitirmiş, sönük ve ağırlaşan saçlar, genellikle ince telli saçlara sahip kadınların korkulu rüyası. Bir takım ufak hamlelerle saçlara hacim katmak çok kolay. İşte telli saçları dolgun göstermek için ipuçları…

21.03.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-10:47) İnce Telli Saçları Dolgun Gösteren Pratik İpuçları!

Saçlarınızı yerçekimine karşı kurutarak daha hacimli bir görüntü elde edebilirsiniz. Nemli saçlarınızı başınızı öne eğip kurutun. Bu şekilde, havalanan saç dipleri saçlarınıza hacimli bir görünüm verecektir.

Saçlara bakım uygulayan ve saçların daha kolay taranmasını sağlayan saç kremleri, saçı ağırlaştırarak sönük bir görünüme neden olur. Genellikle, ince telli saç tipine sahip olan kadınlar saç kremi kullanırken daha dikkatli olmalıdır.

Saçlara dolgunluk kazandırmak için yapabileceğiniz basit ve etkili uygulamalar vardır. Bunlardan biri, krepe yöntemi. Saç tarama işleminin ardından, alttaki tutamların diplerine krepe uygulayın.

İnce telli saçları bulunan kadınlar için doğru saç kesimi daha hacimli bir görünüm elde etmelerine neden olmaktadır.

Saçlarınıza hacim ve hareketlilik kazandırmak ve daha dolgun göstermek için, saç ürünlerini kullanabilirsiniz. Kuru şampuan, deniz tuzu spreyi gibi malzemeler, saçlarınıza hacim kazandıracaktır.

Kıyafette olduğu kadar saçlarda da renkler görünümü etkiler. Koyu ve tek renk saçlarınız varsa, saçlarınız olduğundan daha ince bir görünüme neden olur.

Klasik havlular, saçlar için zararlı olduğu gibi daha sönük görünmelerine yol açar. Bu havluların yerine mikrofiber havlulardan faydalanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal