Doğadaki Doğal Taşlarla Ev Nasıl Dekore Edilir?

Doğal taşlardan oluşan kolyeler, aksesuarlar derken sıra dekorasyonda kullanmaya geldi. Doğal taşları bir arada kullanarak elde edilen dekorasyon trendlerini sizler için derledik. İşte doğal taşlarla yapılan dekorasyonlar.

15.08.2019-13:47 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-13:34) Doğadaki Doğal Taşlarla Ev Nasıl Dekore Edilir?

Ev dizayn ve dekorasyonunda modern bir görüntü elde etmek adına çeşitli dekorasyonlar seçilir. Bu dekorasyonların en belirgin özelliği; her mevsime ve sezona hitap ediyor olması. Bu manada da dekorasyon hususunda en çok dikkat çeken trend dekorasyon, doğal taş dekorasyonu oluyor.

DOĞAL TAŞLARIN ANLAMLARI

Doğal taşlar hem ev dekorasyonunda çeşitlilik sağlar hem de içerdikleri manaları bulundukları ortama yansıtarak farklı bir hava oluştururlar. Ve bazı taşlar, ev dekorasyonu için bir hayli uygundur. Bir evde doğal taşlarla değişik bir hava oluşturabilmek adına, doğal taşların ne anlama geldiğini bilmeniz gerekir:

- Akik: Genel manada bulunduğu ortamda bir koruma oluşturur. Ve iyileştirme sağlar.

- Yeşim taşı: Huzur ve uyumun yayılmasını sağlar.

- Turkuaz: İyileşme sağlar.

- Aleksandrit: Yenilenme ve düzelme açısından uyum alanı sağlar.

Doğal taşlar ile dekorasyon oluştururken, öncelik taş boyutlarıdır. Fakat bilinmelidir ki bu taşlar için sabit bir boy oranı mevcut değildir. Her boyda bulmanız ve ev dekorasyonunda kullanmanız mümkün olabilir.

Doğal taşlarla oluşturacağınız dekorasyonları, taş duvar tarzyla rahatlıkla birleştirebilrisiniz. Bu daha şık bir görüntü oluşturacaktır.

Fazla dokuya sahip olması oda dekorasyonunda kaba ve kalabalık stillerin kullanılmasını önler. Amaç ferah bir ortam oluşturmaksa, taşlarla yapacağınız dekorasyon da bu yönde olmalıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal