Kapanmayı Düşünenler Buraya! En Yeni Kombin Önerileri

Kapanmayı düşünüyorsanız ya da yeni kapandıysanız size bir kaç kombin önerimiz var. Kışın ve yazın kolaylıkla hazırlayacağınız kombin önerileri ile işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Videomuzu izleyip soru ve yorumlarınızı bize gönderebilirsiniz.

15.08.2019-13:27 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-13:28)

Herkese merhaba
Kadın sağlık güzellik stil ve hayata dair aklınıza gelen, kafanıza takılan ve merak ettiğiniz herşeyi bundan böyle bu platformda konuşacağız.

Kapanmaya karar veren ya da yeni kapananlar bu içerik sizin için;

"Önceden giydiğiniz bütün kıyafetleri unutun" elbette bunu demeyeceğim, hatta aksine onları yeniden gruplandırın ve kombinlerinizin kurtarıcı parçaları haline getirin.

Mesela kısa tişörtlerinizi uzun ve bol kesim eteklerin üzerine ince bir ceketin içine giyebilirsiniz. 
Yahut daha önce elbise olarak giydiğiniz boy frend kıyafetinizi altına giyeceğiniz pantolonla tuniğe dönüştürebilirsiniz.
Böylelikle daha sonra ihtiyaç duyduğunuz anda elinizin altında olacak ve sizi gereksiz alışverişten kurtaracak bir çok parçaya ulaşmış olacaksınız.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, her konuda olması gerektiği gibi bu konuda da bir tarzınız ve stiliniz olmalı ve bu da sizi yansıtmalı. Lauren Hutton'un dediği gibi; Moda, tasarımcıların size yılda 4 defa önerdiğidir. Stil ise sizin hangisini seçtiğiniz…

Seçtiklerinizden memnun kalmak için, önerilere, tecrübelere ve tabi ki zevkinize ihtiyacınız olacak. Kıyafet seçimlerinizde olabildiğince sadelikten yana olmalısınız. Karışık desenler, patlak renkler ve dar kesim elbiselerden uzak durun. Gün içinde hareket kabiliyetinizi kısıtlayacak ve açılma riski olan giysilerle aranıza mesafe koyun. Pamuklu kumaşlar tercihiniz olsun...





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal