Diş Macunundan Oje Çıkarıcı Olur mu?

Tırnaklarınızdaki ojeyi çıkarmak için aseton bulamadığınızda evdeki hangi malzemelerden yararlanılabilir? Diş macunu hem oje çıkarıcı hem tırnak koruyucu özelliğe mi sahiptir? İşte asetonsuz oje çıkarmanın 3 pratik yöntemi...

15.05.2019-12:03 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-11:48)

Ojenizi sürdükten sonra evde oje çıkarıcı olmadığını hatırladıysanız imdadınıza yetişecek 3 pratik önerimiz var. İşte aseton olmadan da oje çıkarmanın yolları.

DİŞ MACUNU DENEYİN

Evde aseton olmadığnda ilk başvuracağınız şey diş macunu olabilir. Yapmanız gereken tek şey diş macununu tırnağınıza ya da pamuğa dökerek tınaklarınızı ovmak olacaktır.

SİRKE VE LİMON KULLANIN 

Bir parça pamuğu sirkeye batırarak üstüne birkaç damla limon sıkın. Tırnaklarınızda sirkeyi bir süre bekletirseniz yumuşamasını sağlayacaktır. Sonra yavaşca pamuk yardımıyla ojenizi tırnaklarınızdan çıkarabilirsiniz. 

KASTOR YAĞI 

Asetonsuz kaldığınızda yararlanılabilecek doğal yöntemlerden biri de kastor yağıdır. Kastor yağını bilen azdır. Aslında diğer uygulamalar arasında kıyaslama yapıldığında tırnak için en yararlı oje silme yöntemi kastor yağıdır. Kastor yağını aynı aseton gibi pamuğa bir miktar dökerek ojelerinizi temizleyebilirsiniz. 

 Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal