Deri Tayt Nasıl Temizlenir? Deri Taytı Temizlemenin Püf Noktaları!

Zamansız moda trendlerinden olan deri pantolonlar nasıl temizlenir? Deri temizliği gözünüzü korkutmasın. Pratik ve kolay yöntemlerle deri pantolonlarınızı ilk günkü temizliğine kavuşturabilirsiniz.

15.07.2019-10:55 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-10:33) Deri Tayt Nasıl Temizlenir? Deri Taytı Temizlemenin Püf Noktaları!

Deri taytlarınızı temizlerken yırtılmasından korkuyorsanız veya yıpratmadan temizliğini yapmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz deri taytı temizleme yöntemlerine mutlaka göz atın.

DERİ TAYT NASIL KOLAY TEMİZLENİR?  

Öncelikle deri taytınızı yırtmamak ve yıpratmamak için üzeri yumuşak bir fırça ya da sünger ile temizlemek olacaktır. Temizlemede 1 çay kaşığı şampuanı yaklaşık 2 su bardağı kadar su ile karıştırdırıp ardından yumuşak süngeri veya bezi batırdıktan sonra bastırmadan lekeli olan kısımların üstünden geçerek lekerin temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

DURULARKEN TERS ÇEVİRİN  

Deri taytınızı durularken ılık su kullanın. Fakat taytı arındırmadan evvel taytınızı ters çevirin daha sonra köpük kalmayana dek ve temizlendiğinden emin olana kadar ılık sudan geçirin. Deri tayı kuruturken önem vermeniz gereken en önemli adım ise güneşe koyup kurutmamaktır. Deri taytınızın çatlamasını önlemek için deri jeli ya da koruyucu krem kullanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal