Derecesiz Gözlüklerde Optik Çerçeve Modası

Sıklıkla numaralı camlarda tercih edilen optik çerçeveler numarasız camlarla da kullanılarak her tarzdan giyim kombinini tamamlayıcısı oluyor. Tek yapmanız gereken yüzünüze uygun çerçeve modelini seçmek.

20.03.2019-16:15 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-16:15) Derecesiz Gözlüklerde Optik Çerçeve Modası

Taklitçisi çok olan sektörlerin başında gelir gözlük sektörü. Sağlığınızı tehdit eden, yol üzerinde satılan ürünlerden uzak durmanız faydanıza olacaktır.

UCUZ GÖZLÜK ALMAYIN

Zaten az bir süre kullanacağı ürünün ucuzunu almak kullanıcıya cazip görünür. Ancak göz sağlığı uzmanları gözlük kullanıcılarını sağlıksız çerçeveler ve camlar konusunda uyarıyor. "Nasılsa 3-5 gün takarım diye alınan kalitesiz ve sağlıksız gözlükler hastalık saçıyor!”

KULLANILAN MALZEMEYE DİKKAT EDİN

Kalitesiz materyaller kullanılarak üretilen gözlük camları göz sağlığını korumuyor, zararlı ışınların göze ulaşmasına izin veriyor ve çeşitli göz hastalıklarının oluşumuna zemin hazırlıyor. Aynı şekilde nasıl üretildiği belli olmayan en iyi ihtimalle plastikten yapılan çerçeveler cilt hastalıklarına ve alerjik reaksiyonların oluşumuna neden oluyor. Gerek göz, gerekse cilt sağlığı açısından taklit gözlüklerden uzak durmak gerekiyor. Sağlıklı olan içinse kaliteli polarize gözlük camlarının ve cilde rahatsızlık vermeyen asetat çerçevelerin tercih edilmesi gerekiyor. 

OPTİK MAĞAZALARDAN ALIN

Hangisi kaliteli, hangisi değil, bu gözlüğün malzemesi ne gibi soruların cevaplarını dışarıdan bulmak mümkün olmayabiliyor. Göz sağılığını doğru ürünlerle koruyabilmek için optik mağazalardan, alanında uzman satış yetkililerinden gözlük almak gerekiyor. Optik mağazalarda ürünlere dair tüm bilgiler bulunuyor, gerekli bilgilendirmeler eksiksiz yapılıyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal