Daha Gür Kaşlara Sahip Olmak İçin Yapılması Gerekenler

Gür ve kalın kaş trendi son birkaç senedir en çok rağbet alan trendlerden biri.

06.12.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-17:05) Daha Gür Kaşlara Sahip Olmak İçin Yapılması Gerekenler

Gür ve kalın kaş trendi son birkaç senedir en çok rağbet alan trendlerden biri. Güzellik dünyasında doğal görünüme dönüş trendinin olmazsa olmazlarından olan gür ve kalın kaşlara sahip olmak için yapılması gerekenler:

Bol su: Su vücudu toksinlerden temizleyen en önemli kaynaklardan biri. Su içerek yenilenen ve arındırılan vücudunuzda kaş uzaması hızlanacak.

Kaşlarınızı tarayın: Gün boyunca kaşlarınızı tarayarak köklerdeki kan dolaşımını arttırabilir ve kaşların beslenerek daha iyi uzamasını sağlayabilirsiniz.

Stratejik beslenme: Tüylerin yapısında bulunan biotin içeren somon, avokado, yumurta gibi besinleri ve sağlıklı kaşlar için etkin vitaminler olan B ve D vitamini barındıran yiyecekleri tüketmeye çalışın.

Masaj:Parmak uçlarınız ve nazik dairesel hareketler ile kaşlarınıza masaj yapıp kan dolaşımınızı arttırarak kalın kaşlara sahip olmaya biraz daha yaklaşabilirsiniz.

Losyon ve kremlere dikkat: Cilt bakımında tercih ettiğiniz ürünler tüy köklerini tıkayarak kaş büyümesini durdurabilir. Yoğun yapılı ve non-komedojenik olmayan krem ve losyonları kaşlarınıza uygulamayın.

Besleyici serum kullanın: Kaşları besleyivi içerikler bakımından zengin bir formül olan serumlar daha sağlıklı ve güçlü kaş telleri sağlarken kaşlarınızın büyüme hızını da olumlu yönde etkiliyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal