Cilt Bakım Ürünlerini Yanlış Kullanıyor Olabilirsiniz

Cilt bakım rutininizde kullandığınız ürünlerin etkisini görüp göremeyeceğiniz ürünleri nasıl kullandığınıza bağlı.

06.12.2018-16:56 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-16:52) Cilt Bakım Ürünlerini Yanlış Kullanıyor Olabilirsiniz

Cilt bakım rutininizde kullandığınız ürünlerin etkisini görüp göremeyeceğiniz ürünleri nasıl kullandığınıza bağlı.

Yüz Temizleyici: Cilt temizliğinde köpük veya jel türü ürünler kullanıyorsanız ürünün cilde iyice yayılması ve etkisini gösterebilmesi için nemli bir cilt üzerinde kullanın. Parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle masaj yapın ki ürün cildinize iyice yayılsın. Losyon türü ürünleri ise kesinlikle kuru cilde uygulayın, çünkü nem bu ürünlerin yapısını bozarak mükemmel sonuca ulaşmanızı engeller.

Tonik: Tonik kullanıyorsanız yüzünüze sprey ile uygulamaktansa makyaj pamuğu ile cildinizi silerek uygulayın.

Serum: Formülünde faydalı maddeler barındıran serumlar cilt bakımının en gözde olanlarından. Gözenekleri temizlemekle beraber kırışıklıkları yok etmeye kadar geniş bir etkisi olan bu ürün, kuru ciltlere uygulanırsa tamamen emilmeyebilir. Islak ya da nemli cilde ürünü uygulayarak ürünün cilde daha güzel yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Nemlendirici: En önemli cilt bakım adımı olan nemlendirici ürünlerini uygularken boynunuzu göz ardı etmeyin. Kuru bir cildiniz varsa cildinizi daha iyi nemlendirmek için uyguladığınız yoğun katman gözenekleri tıkamanıza neden olur. Ürünü ince tabakalar şeklinde ara ara uygulayın.

Göz Altı Kremi: Göz kremi kullanırken sınırlarınızı iyi belirlemeniz gerekiyor. Kremi göz çevresi kemiği-orbital kemiğinize kadar uygulamalısınız. Yeterince hassas olan göz çevresi derisi temasa karşı hassastır. Kırışıklıklara neden olmadan yüzük parmağınızı kullanarak tampon hareketlerle kreminizi uygulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal