Cilt Sıkılaşmasını Kolaylaştırmak İçin Tavsiyeler

Kilo verdikten sonra deride meydana gelen bölgesel değişiklikler ve sarkmalardan kurtulmak ve hemen sıkılaşmak için bu önerileri takip edebilirsiniz…

01.02.2019-16:57 - (Son Güncelleme: 01.02.2019-16:49) Cilt Sıkılaşmasını Kolaylaştırmak İçin Tavsiyeler

Kilo verdikten sonra deride meydana gelen bölgesel değişiklikler ve sarkmalardan kurtulmak ve hemen sıkılaşmak için bu önerileri takip edebilirsiniz…

Hızlı Kilo Vermeyin

Çok kısa bir zamanda aşırı kilo vermek sağlığınız kadar olduğu deri yapınız bakımından da olumsuz etkiler doğuracaktır. Hızlı kilo kaybı neticesinde deride sarkmalar oluşur. Derinin sarkmaması için yapılması gereken en önemli şey hızlı kilo vermeyi engellemektir.

Sıkılaştırıcı Kremler

Kilo vermenin ardından cildinizi toparlamanın yollarından biri de sıkılaştırıcı kremlerdir. Cilt sıkılaştırıcı kremler, Aloe vera, E vitamini ve A vitamini ve kolajen gibi içerikleriyle doğum sonrasında bile cildin kendini yenilemesine olanak sağlıyor.

Güneşte Durmayın

Cildinizin her zaman beslenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayın. Güneşte uzun süre kalmanın neticesinde su ve sıcaklığın da etkisiyle cildiniz olumsuz etkilenebilir. Bu nedenle, kilo verme sürecinde ve bu süreçten sonra da güneş ışınlarına doğrudan ve aşırı oranda maruz kalmayın.

Masaj Terapileri

Uzmanların belirttiğine göre haftada bir kez masaj yaptırmak, zayıflamanın sonucunda ortaya çıkan sarklamaları toparlamak konusunda etkili bir alternatif. Masaj sayesinde hücrelerin dengelendiğini unutmayın.

Spa

6- 8 hafta boyunca uygulanan su yosunu bakımı sonunda ciltteki sarkmaları düzeltmek mümkün. Aynı zamanda, su yosunu dışında da birçok uygulamayla beraber derideki sarkmaları giderebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal