Cilt Lekelerine Siyah Çay Peelingi ile Veda Edin!

Keyifli anlarımızın içeceği çayın cilde olan etkilerine inanamayacaksınız. Güçlü bir antioksidan olan çay, ciltteki yağ oranını dengelemekte ve cildi nemlendirmektedir. Ayrıca ciltteki gözenekleri sıkılaştıran çay peelingi cildi gençleştirir ve daha sağlıklı bir görünüm sağlar.

25.04.2019-14:14 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-13:54) Cilt Lekelerine Siyah Çay Peelingi ile Veda Edin!

Çay içeriğindeki B2, C, E vitaminleri, potasyum, çinko, kafein, tanin ve magnezyum sayesinde etkili bir peeling ürünüdür. Çay ile yapılacak peeling ile ciltteki lekeler, akne ve siyah noktalar azalabilmektedir.

ÇAY PEELİNGİ MALZEMELER

  1. 1 yemek kaşığı siyah çay
  2. 1/4 bardak sıcak su
  3. 1 yemek kaşığı organik bal
  4. 1 çay kaşığı limon suyu

Siyah çayın üstüne sıcak suyu dökün ve 2-3 dakika demleyin. Sonra çayı süzün. Çay taneleri üstüne limon ve balı katın, yüzünüze gözlerinize temas etmeden dikkat ederek sürün. Maskeyi cildinize 5 dakika beklettikten sonra hassas dairesel hareketlerde cildinizi durulayın.

ÇAY ile CİLT LEKESİ PEELİNGİ

  1. Siyah çay
  2. 1 tane muz

Öncelikle siyah çayı demleyin. Sonrasında suyunu süzün ve çay tanelerinin üstüne ezdiğiniz 1 muzu ekleyin. Sonrasında macun kıvamı alana kadar karıştırın. Bu karışımı yüzünüze uygulayıp 5-10 dakika durun. Ardından cildinizi soğuk su ile durulayın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal