Cilt Beyazlatıcı Domates ve Pirinç Unu Maskesi

Cildi beyazlatmak için çeşitli kozmetik kremleri mevcut ancak daha doğal yöntemler de yok değil. Siz de cildinizin renk tonunu açmak istiyorsanız, güneşi sevmeyen Japonların ve Korelilerin en sık yaptığı maske olan pirinç maskesini muhakkak denemelisiniz. İşte domates ve pirinçle yapılan o maske.

16.04.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-12:05) Cilt Beyazlatıcı Domates ve Pirinç Unu Maskesi

Pürüzsüz bir cilt ve daha açık bir tene sahip olmayı birçoğumuz isteriz. Bunun için düzenli olarak maskeler yapar, kremler süreriz. Evde hazırlayacağımız pirinç unu ve domates maskesi hem teninizi beyazlaştıracak hem de gözenekleri sıkılaştıraccak. 

GÜL SUYUYLA MASKEYE HAZIRLANIN

Cildimize maske uygulamadan önce cildimizi buna hazırlamamız gerekmektedir. Cildi bu ikinci aşamaya hazırlamak için; 15-20 ml gül suyunu kaba alın. İçerisine 1 yemek kaşığı sütü ekleyin ve bir pamuğu bu karışıma batırıp cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayın.Karışımı cilde iyice yedirdikten sonra, birkaç dakika cilde nüfuz etmesini bekleyin.

Domates ve Pirinç Unu Maskesi

Orta boy bir domatesi ikiye ayırın.
Pirinç ununu domatesin üzerine yayın.
Domates dilimini yüzünüzde gezdirin ve dairesel masaj hareketleri yaparak cildinize yedirin. Bir süre sonra domates ve pirinç ununu emiyor, bu nedenle, her seferinde yenilemelisiniz.
Bu işlemi, her bölge için 2-3 dakika süresince uygulamalısınız.
Tüm yüzünüz bittikten sonra, 5 dakika daha yüzünüzde bekletip durulayın.
Bu maskeyi, 7 gün boyunca uygulayın. Boyun bölgesine de uygulamalısınız. Daha sonra nemlendirici bir kremle yüzünüze masaj yapın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal